Fishnen Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuraj Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Gratulacje. Fajne fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 ... te cholerne zaczepy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 A ja myślałem że to nowy sposób na wytrymowanie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zapomniałem gdzie była kotwica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Zajebiście Ile bym dał żeby w takiej czystej wodzie połowić Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego jako złośliwość bo fotka jest super ale gdyby tak kadr był delikatnie wyżej byłoby epicko Tak czy siak fota super! Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zajebiście Ile bym dał żeby w takiej czystej wodzie połowić Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego jako złośliwość bo fotka jest super ale gdyby tak kadr był delikatnie wyżej byłoby epicko Tak czy siak fota super!Zgadzam sie.. Niestety mało kiedy mam wplyw na takie "detale" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzos76 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Takie klimaty to ja lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Karol Krause 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Takie klimaty lubię najbardziej : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ostatni dzień wakacji 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemar Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 dargocice_łódki_015.jpgWitam,ktoś mnie uwiecznił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witam,ktoś mnie uwiecznił Jak tam jest teraz z rybami? Ostatni raz byłem tam jakieś 7 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemar Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jak tam jest teraz z rybami? Ostatni raz byłem tam jakieś 7 lat temu Witam,do zeszłego roku, czerwca ,było super,ale PGR odłowił co swoje i jest ....pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Mój kolega w kropki powraca do domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witam,do zeszłego roku, czerwca ,było super,ale PGR odłowił co swoje i jest ....pusto Bzdury! Niestety Panowie trzeba wiedzieć, na co i gdzie szukać ryb,co łowić i o której łowić Film z 5 sierpnia, facet w ciągu 6 dni złowił około 150 sztukładnych okoni, w którym miejscu widać na filmie. Łowił tylko w tym miejscu z łódki i pomostu około 3 godzinydziennie rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemar Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Bzdury! Niestety Panowie trzeba wiedzieć, na co i gdzie szukać ryb,co łowić i o której łowić Film z 5 sierpnia, facet w ciągu 6 dni złowił około 150 sztukładnych okoni, w którym miejscu widać na filmie. Łowił tylko w tym miejscu z łódki i pomostu około 3 godzinydziennie rano. Witam,nie pisałem że nie ma ryb,tylko porównując poprzednie lata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Jaka ryba na końcu zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Jaka ryba na końcu zestawu ?Przecież widać, że mgłę kijem przegania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi