Robert Dorado Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Esteros de Ibera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Esteros de Ibera Cos wiecej bys napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Pisze, na razie mam 3 strony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Vejers Strand- Morze Północne Zabrałem tatę na ryby Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Piotrekdk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Z zeszłorocznego wyjazdu, rzeka Parana a wcześniejsza fotka to bagna Esteros 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jesień w Szwecji. Rozprostowanie nóg po kilku godz w łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jeszcze chwila 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 nogami do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dunajec. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć i czołem. Cztery rybki z dzisiejszego wypadu sandaczowego, jeden spadł pod łódką cwaniaczek. Wszystkie ryby zostały wypuszczone w nienagannej kondycji do wody.Średnie zdjęcia niestety z ręki, nie mam żadnego statywu by robić lepsze. Ciekawa historia z wędkarzem który prosił mnie bym oddał mu zdobycze, niestety, nadaremnie. Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez UncleZin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dorzucę coś z dzisiejszego ranka. Nauka dziewczyny metody opadowej przyniosła efekt po paru tygodniach.Czas na sen, zebranie sił, posiłek i ponowna wieczorna podróż.Liczymy na 85+ czy 95+ niebawem. Pozdro.T i M/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 a takie wspominki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 za rok z tam wracam... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Siostrzeniec (13lat) zarażony wędkarstwem już od małego, trzeci sezon próbuję spinningować. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Poranna wyprawka przed pracą.Zameldował się kapitan perczini i mały kropas u mojej kobity.Wrzuciłbym filmik z trociami które stały pod drzewem na wyciągnięcie ręki, ale nie mogę tego wrzucić. Wypuszczam ryby by inni mogli zjeść... T/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 To też akcja [emoji851] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Napisał byś coś więcej. Nie wszyscy wiedzą co to za akcja wędkarska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Rwał Piotrkowi "babę" Piotrek zdobył III miejsce w godzinnych zawodach na jednego woblera, gratulowałem Mu przez cały wieczór rano było tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Rwał Piotrkowi "babę" Piotrek zdobył III miejsce w godzinnych zawodach na jednego woblera, gratulowałem Mu przez cały wieczór rano było tak Oj było rano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Najszczersze gratulacje [emoji3526] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 ..."Rwał Piotrkowi "babę" :P" ... nie ma się co dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Jesień i poranne mleko nad rzeką 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi