UncleZin Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Dzisiejsza rakieta.Fire tiger 15 cm na głowie 30 g ku memu zaskoczeniu na wodzie 2,5 m max. Musiałem zrobić lekkie trzęsienie, zmusiło to go to ataku ( tak też myślę ), prędzej jerkami na miejscówce bez efektu, tylko zmiana na gumę i już.średni smoczek melduje się na pokładzie o 8 z kawałkiem, prócz tego ponad 20 w przedziale 50-65 cm. ( łączna ilość z kompanem od zdjęcia ). Dzisiaj gryzły.Ryba w nienagannej kondycji do wody. WYPUSZCZAM BY INNI MOGLI ZABRAĆ ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Wiatr nie pozwolił na pływanie po grube mamusie więc wybraliśmy się do Kobenhavn na miejsca gdzie dorsze lubią przyjść pod brzeg.Okazy powyżej 60 cm są bardzo rzadkie nie mówiąc o 70 i 80+Mój 1 dorsz z brzegu i nowe PB 66cm T/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 UncleZin, wszystko fajnie. Tylko gdzie te zdjęcia gdy jesteś "w akcji", bo zdjęcie z rybą jest troszkę nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
save87 Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Vansjø - południowa Norwegia Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
save87 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Półwysep Bygdøy - Norwegia Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Dziewczyna dostała nową zabawkę i postanowiła uchwycić mnie w akcji Udało jej się zaaranżować dość ciekawą scenę na zrobienie zdjęcia zdjęciu. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Kolorowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Ryb nie bylo ale kanape znalazlem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Wakacyjny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi