kubaS 1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak moj wedkarski kumpel wyglada jak na pierwszej fotce, wtedy mam fajne zdjecia heheee 3 fotka wypas! Kurrrr... wioooosnooo przybyyyywaaaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Panowie kozak foty, wrzucajcie więcej Trochę od siebie dorzucę sezon 2013 na 2014 chce robić lepsze zdjęcia heh Nawet Porsche Panamera zagościło na parkingu @Proraf w akcji, w tle pasibrzuch zdobywający obiad My się zimy nie boimy mimo, że nic nie łowimy niedzielne wypady z @Joah, biedronka była na tyle blisko żeby pójść po piwko pyszne ognisko, wielka ulewa no i się chowamy pod drzewem z @Mkor Warciańskie klimaty przy wyżówce Na odrzańskim rejonie... No i na sam koniec twórcza samojebka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kolega uwielbia podbierać ryby, więc czemu nie... Jeden z moich pierwszych pstrągów w obecnym sezonie. Mina Natalii typu "szczena opada"... Przekonała się właśnie że tęczaki potrafią więcej czasu przebywać w powietrzu niż w wodzie, podczasz kilkunasto metrowego odjazu w dół rzeki... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ale fotki-"szczena opada". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hell Yeah!!! To kocham! Więcej, więcej! Wkurzajcie do bólu, żebym nie narzekał na złą pogodę, tylko próbował coś połowić i pochwalić się tutaj A fotek Natalii, to jak najwięcej bym prosił!!! Niewiele dziewuch wśród nas łowiących, więc perełki jak najbardziej mile widziane, a nie tylko klub samca heheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Świetna fota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Fotograf hardcorowy masochista Zacne zdjecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) JA chce latooooo !!!!! Edytowane 22 Stycznia 2014 przez kubaS 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Świetne fotki Kuba, super klimat aczkolwiek zima też ma swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Wrzuce coś od siebie.moja córa lat 9 polowanie na okonie. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez DarekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Pumba w Laponii. Klatka z filmu:) W niebieskim wiadrze rozrabiał zanętę na miętusy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dopiero teraz widać jaki mieliśmy burdel w pontonie W trakcie łowienia nie był aż tak zauważalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Trzeba powiedzieć, że Kuba fotki nawet by przekonywały mnie do lata (aczkolwiek najbardziej lubię wiosnę i jesień ); ostatnie zdjęcie mega - narada wojenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 W tych pięknych okolicznościach... na krawędzi podwodnego stoku... ehhh fajnie było Moja najlepsza (irlandzka) biała ryba pod spinning! Hybryda wzdręgi i leszcza! Jak ktoś łowi UL, to potrafi zmęczyć łapę! Nie dało się tego ciągać na żyłkę poniżej 14tki Na wędce kamerkę miałem, ale przez pomyłkę wyczyściłem folder z filmikami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Fotogeniczna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Hybryda wzdręgi i leszcza! Mam nadzieję, że i u nas tym zarybią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Fotogeniczna jest, waleczna jeszcze bardziej ale kurcze, ta historia ze zlota rybka to chyba nie bardzo, bo w samym sezonie 2012 to z 700 zyczen by mi sie musialo spelnic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Maj 2013Tomek1988 w swojej"krainie wiślanych rap" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czasami trzeba i tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Choć tęskno za latem... To początek sezonu zapowiadał się całkiem nieźle z pogodą... A teraz śniegu po pas, i mrozy trzaskające... Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Paweł nizinny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mimo że mrozy trzaskające, zdjęcia świetne - zwłaszcza zimowa wersja rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Kurcze, jak ja się cieszę że tutaj nie ma zimy! Zacne foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pele76, fajna hybryda Taka "przypakowana" jak po koksie Swoją drogą pamiętam w Szwecji (jezioro Sylian) , łowiłem coś podobnego do wielkiego klenia i właśnie leszcza. Taka jakby mieszanka. Nikt nie wiedział czy to leszcz czy kleń A ryby dochodziły do 50 cm Brały głównie na płyciznach (0,5 m, wody). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki chłopaki, za miłe słowa. Nie bawię się fotografią, ot tak czasem coś uwiecznię... Na pierwszych dwóch zdjęciach, widoma sytuacja, hol i rzut mojej żony. Ale czy na trzecim, w zimowej scenerii, ktoś mnie wypatrzył, jak łowię ?? Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Paweł nizinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi