theslut Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Pomysł zdaje się dobry, ale:- jest kwota minimalna zakupu (no wiem nie ma darmowych obiadów),- nie wszyscy sprzedający wejdą do programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Tylko niech powiedzą złodzieje jaką prowizję biorą od sprzedanego towaru !!!.Wolę już ebaya. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ja tam zakupiłem. W ciągu roku na pewno zwróci się kilkukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 A o co z tym właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Kwota to chyba 40 zł od pojedynczego zamówienia. Ja jestem Ciekawy czy nie będzie to usługa gorszej jakości bo już zapłacona i to niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Alle drogo się ratuję po prostu i tyle. Był okres prosperity, potem były zmiany czyli cięcie kosztów, każda kolejna na gorsze, a ponieważ "odpłynęła" masa klientów i tym samym kasy to trzeba zacząć promocję robić ... Bo przecież wcześniej trzeba było doić krowinę ma maxa, a że wydojona nic nie warta to trwa reanimacja i jak znam życie zacznie się poszukiwanie w niedalekiej przyszłości jelenia który to kupi. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ale aledrogo juz się sprzedało i nowy właściciel właśnie tak teraz miesza. Kolega co handlował na all. częściami samochodowymi mówił że miał prowizje 10% !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Na wędkarskim też jest 9%. Było 3%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 na Ebay'u 10% to standard ale bywają promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak fajnie wejdziesz do programu smart zapłacisz za 365 dostaw w roku 50 pln-ów i co z tego skoro niewszyscy sprzedawcy weszli do tego programu. Zapewne standardem się stanie że trzeba będzie kupić ten sam produkt w wyższej cenie żeby mieć darmową dostawę. Raczej zyska tylko alledrogo. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Małkociniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Myślisz, że allegro dla kogo to robi? Przede wszystkim dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Jakieś spostrzeżenia po kilku dniach ? Ceny nie wzrosły ? ilość sprzedawców w programie 'wystarczająca' ?Majątku nie oszczędzę, ale te 30-40 paczek w roku się zamawia, może warto w to wejść. Ale będzie kusić do zakupu bzdetów Edytowane 5 Września 2018 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Dwa dni, tzn. kilka zakupów i już się 49 zł zwróciło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Na kilka zakupów, trzy przesyłki darmowe, a ceny u sprzedawców z programu Smart takie same jak u innych. Ja jestem zadowolony, prawie 30 zł juz sie zwróciło☺ Edytowane 6 Września 2018 przez Deha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Brakuje tylko paczkomatów na wędki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Ja zakupiłem, ceny towarów praktycznie takie same. 4 paczki kupione i można powiedzieć, że już będzie plusowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Hehe, pewnie bez tej całej akcji były by 2 zakupy, a tak to allegro jest na plusie No ale trzeba korzystać, wchodzę do programu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Hehe, pewnie bez tej całej akcji były by 2 zakupy, a tak to allegro jest na plusie No ale trzeba korzystać, wchodzę do programu Niekoniecznie mieszkam na z... i robię często zakupy poprzez allegro-robiłem, robię i pewnie robić będę-mi to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi