Patryk1125 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 O łe dopiero teraz zobaczyłem. Powiedz która to moja? :-)Ta ładniejsza A tak poważnie to ta z krótszą rękojeścią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) No to ta ładniejsza ;-) Edytowane 15 Lutego 2014 przez grzesiek11250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) No to ta ładniejsza ;-)No niech bedzie Edytowane 15 Lutego 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Patryk ładne te kijki kręcisz Kiedyś będzie trzeba pomyśleć o czymś pod bolka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Patryk ładne te kijki kręcisz Kiedyś będzie trzeba pomyśleć o czymś pod bolka Pozdrawiam. dzięki,nie ma sprawy mogę coś dla Ciebie ukręcić,kontakt do mnie masz Edytowane 28 Lutego 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeden z dwóch, które ostatnio przezbroiłem i dałem przelotki na "kręgosłupie"Blank zyskał znacznie na szybkościMHX 1024F i ugięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Troszkę mało się przyłożyłem do tego uginania a tak poza tym to dzięki młody za fajnego kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 wypada nieco odświeżyć i pokazać prawdopodobnie ostatnie moje kije w tym sezonie RB. Kolejne w przyszłą zimę chyba, że ..... kto wie Pierwszy to Batson, już nie produkowany kij przeznaczony do ciężkiego łowienia na Wiśle, ubrany po całości w przelotki dwustopkowe. i ugięcie:0,5kg 1,5kg 2,5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Czy to fotka+złudzenie, czy maks. ugięcie wyszło mało płynnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Drugi to Phenix z serii M1 Inshore model SXM-77ML-B, czyli ok. 2,3m w jednym kawałku i mocy 25lb (morskie).kijek dedykowany do łowienia kijanek Przelotki na podomotkach. wyważenie parę cm od stopki i ugięcie:0,5kg 1,5kg 2,5kg 4kg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Czy to fotka+złudzenie, czy maks. ugięcie wyszło mało płynnie?te 2,5 kg to raczej nie da max obciążenia,każda fotka cykana była z samowyzwalacza więc miałem 10 sek na wskoczenie na pufę i hejaaa, często kijek jeszcze "dyndał" więc.....raczej to złudzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 wagi wędek: Batson Phenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fajne armatki.Batson gnie się dobrze ,zwłaszcza że ma jeszcze spory zapas.Phenixa wyginałem ,świetny blank na sumki,a raczej sumy,te 30lb morskie ta tak blisko 50lb sródlądowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No ja też go z Patrykiem uginałem i powiem tyle jest moc. Obyś Patryku miał na czym go sumiennie przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Oby bylo na czym.... Batson to dość specyficzna konstrukcja, miekki szczyt i malo ustępliwy dolnik, który generuje sporo mocy. Myśle, że jakieś 5kg można na nim dygnać Phenix poza jedną wadą, która dla niektórych będzie zaletą mianowicie jeden kawałek przy długości 2.3m posiada wiele cech spinningu sumowego. Jednym słowem świetny blank w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A jednak kolejny Phenix się urodził, tym razem seria Freshwater model MXS72M-B, przeznaczenie: lżejsze łowienie sandaczy. komponenty to Minimy Tich, szczyt fuji Sic, DPNS i pianka Waga, szok nie całe 90 gietów..... jak zdążę zanim właściciel go zabierze to cyknę foty ugięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Bardzo fajnie ci to wyszło. Widziałem przed lakierowaniem i pewnie już nie zdąże sobie machnąć tym kijkiem zanim go oddasz w ręce właściciela :-( . Ogólnie powiem , że bardzo ciekawy blank i ta waga gotowego kijka :-O ,będzie miał koleś fajną kose na sandaczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 no i udało się jeszcze cyknąć fotki ugięcia: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 No ,co do ugięcia chyba nikt nie ma pytań :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) blank to jednoskład więc innego ugięcia nie spodziewałem się moim zdaniem te 12lb jest nieco zaniżone, moim zdaniem jest mocniejszy. Edytowane 29 Maja 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 blank to jednoskład więc innego ugięcia nie spodziewałem się moim zdaniem te 12lb jest nieco zaniżone, moim zdaniem jest mocniejszy.No tak , ale jak podnosiłem na nim 1.5kg to mi się trochę łapki trzęsły :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Kolejny projekcik wędki sumowej, tym razem na blanku Firmy Lemax od Roberta z BRC.2,4m 40 lb mocy, 2 częściBlank szybki, dość sztywny o głębokim ugięciu. rękojeść jeszcze do drobnej kosmetyki część szczytowa przed drugą warstwą lakieru fotki ugięcia jak lakier doschnie i znajdzie się jakiś pomocnik kolejne czekają na końcowy szlif i komponenty. Tym razem słabszy kaliber:- 2,6m 25lb- 2,5m 17lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pracuj , pracuj puki woda duża!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pracuj , pracuj puki woda duża!!! :D jeszcze meter w dół i już mnie nie ma............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 fotki ugięcia Lemax`a: 0,5kg 1kg 2kg 3,5kg 4,5kg 5,5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi