DelTor0 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dzieki Faktycznie dosc cienkie. Ale widze waga calej wedki rewelka Jak dobrze pomachasz, przetestujesz na rybach, to mam nadzieje ze jeszcze za jakis czas cos dodasz do do opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jasne;-)Na czasie (moze jutro)wrzuce foty ugiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jejku cienkie te ścianki. Ale skoro patyk wrócił w tylko dwóch kawałkach to chyba jest wszystko OKi. Ja jeszcze muszę trochę poczekać na swego Nano. Tylko nie wstawię foty ścianek ze środka, a w każdym razie nie pali mi się do tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Grubość ścianki złącza w części szczytowej może być dowolnie dowinięta Poza tym nie uważam, żeby prawie milimetr to była cienka ścianka, szczególnie w szczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Tylko nie wstawię foty ścianek ze środka, a w każdym razie nie pali mi się do tego :D hahaha z jednoskladu bylo by ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 hahaha z jednoskladu bylo by ciezko Właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 fotki ugięć. najpierw:Lemax 50g 100g 200g 400g 1500g 2000g i Blaas: 50g 100g 200g 400g 1500g 2000g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Bardzo mi się podoba ten LEMAX,Nie został ci tam gdzieś zakopany taki blank? Blaas to nie moja bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Bardzo mi się podoba ten LEMAX,Nie został ci tam gdzieś zakopany taki blank? Blaas to nie moja bajka.Niestety nie ma już tych blanków w sprzedaży. A blank jest zaj.... Pod przynęta pracuje szczytem a pod rybą tak jak widać na fotka. Kijek jeszcze troche jest wstanie dźwignąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam, ostatni mój projekcik:Composite Developments Blue Rapid CDBR-832MHBlank z nowej serii CD, na sucho wrażenia jak najbardziej pozytywne W porównaniu do poprzednika blank nieco wolniejszy ale nadal szybki, bardziej sprężysty, "żywszy", dolnik potężny! Prawdziwe, mocne 20lb.Moim zdaniem zmiany zdecydowanie na plus. Komponenty:- Przelotki Alconite od Y25 po L4.5, szczyt Fuji Sic- uchwyt skrócony czarny Dps 16- rękojeść z pianki (standardowo) grubość ścianek na złączu:dolnik: ok. 1,4mmszczyt: ok. 1,2mm fotki ugięcia za 2dni i jak pogoda pozwoli testy też już może jakiś przejdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Patryk jaki zakres główek obsłuży CDBR-832MH przy gumach typu kopyto 3cale czy Ohio Relaxa 4cale? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Patryk jaki zakres główek obsłuży CDBR-832MH przy gumach typu kopyto 3cale czy Ohio Relaxa 4cale? Jeśli chodzi o łowienie na Wiśle:- kopyto 3 cale zakres główek tak od 7g do 33g (bo takie mam większe dopiero 42g i to już jest za dużo), myślę że 35g i 3 cale pociągnie.- w przypadku Ohio jest podobnie od 7 g do 33g. Stojąca wodamin. czy łowiłem to gumy 7-10cm i 5g, max lunatic 15cm i 22g główka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź, z zakresu przynęt który opisałeś, to idealnie wpasowuje się w to co bym potrzebował, czas chyba zacząć odkładać na niego pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, z zakresu przynęt który opisałeś, to idealnie wpasowuje się w to co bym potrzebował, czas chyba zacząć odkładać na niego pieniążki warto Zdecydowanie lepiej leży mi ten model niż poprzednikjak będziesz w okolicach TBG daj znaka, możemy się umówić to sobie go obmacasz Edytowane 12 Listopada 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) chwilę zeszło z fotkami ugięcia Blue Rapida 40g 100g 200g 500g 1000g 1500g Edytowane 28 Listopada 2014 przez Patryk1125 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Kijek wykonany już jakiś czas temu: Komponenty:- przelotki S6 od Y30 po 6L i na szczycie Fuji Sic 6- rękojeść pianka i Dnps 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 i ugięcie: 40g 100g 200g 500g 1000g 1500g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Coś takiego ostatnio się u mnie wykluło: Matagi Super Shore LL Komponenty:- przelotki PB minima od 16 Match po 3W- Uchwut Vss 16 i pianka Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Patryk1125 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 I drugi zdecydowanie mocniejszy kaliber, TAJKA Composite Developments Taiaha 3,0m 10-35g Komponenty:- przelotki Fuji BKLAG od 30 po przez 5.5 na szczytówce i MNST na szczycie- uchwyt DPS 16 czarny- rękojeść pianka,Copano,korkoguma- nici ProWrap Color Fast RedFish (319) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) No to żeś teraz dołożył tymi wyplatankami. Masz u mnie PLUUSAaaa ,a drugiego za to, że przekonałeś się do CD TAIAHy. Niech ci darzy samymi wielkimi rybonami . Edytowane 22 Grudnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Patryk wpadłeś w rękodzieło ludowe vel wyplatanka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) No to żeś teraz dołożył tymi wyplatankami. Masz u mnie PLUUSAaaa ,a drugiego za to, że przekonałeś się do CD TAIAHy. Niech ci darzy samymi wielkimi rybonami .Jeszcze 1 plus i .... heheCo do Taiahy jako modelu byłem jak najbardziej na tak, gorzej z długością no ale w niektórych sytuacjach inaczej się nie da Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sratality Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A jednak kolejny Phenix się urodził, tym razem seria Freshwater model MXS72M-B, przeznaczenie: lżejsze łowienie sandaczy. komponenty to Minimy Tich, szczyt fuji Sic, DPNS i pianka Waga, szok nie całe 90 gietów..... jak zdążę zanim właściciel go zabierze to cyknę foty ugięcia.WitamBędę zbroił ten blank za chwilę, też myślę o minimach. Trochę się boję że druciaki nie dadzą rady.Jak się sprawują na tym blanku, czy może zastosować coś innego. Dopiero raczkuje w tym temacie i proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 I drugi zdecydowanie mocniejszy kaliber, TAJKA Composite Developments Taiaha 3,0m 10-35g Komponenty:- przelotki Fuji BKLAG od 30 po przez 5.5 na szczytówce i MNST na szczycie- uchwyt DPS 16 czarny- rękojeść pianka,Copano,korkoguma- nici ProWrap Color Fast RedFish (319) 1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG Witam, Czarne na czerwonym jedzie po zielonym :) Bujo P.S. Czyli jak ktos pamieta: murzyn na jawie jedzie po trawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi