albercik86 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Te 50-55g to jest max co ona ogarnie. To kolega nie wie co traci nie lowiac Xzogami. Mialem MHXy i tez byly nie doszacowane. Mial ogarnac 11g a 15g ogarnial bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Możliwe że sobie sprawie , kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jestem po testach terenowych Xzogi i musze przyznac ze kij bardzo szybki. Pieknie pracuje pod glowka. Powalaja odleglosci osiagane przy rzucie nawet glowka 35g + guma 3 leci jak z procy. Przy takim obciazeniu kij nie kleka przy podbijaniu. To takie pierwsze spostrzezenia po jednym wypadzie na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jestem po testach terenowych Xzogi i musze przyznac ze kij bardzo szybki. Pieknie pracuje pod glowka. Powalaja odleglosci osiagane przy rzucie nawet glowka 35g + guma 3 leci jak z procy. Przy takim obciazeniu kij nie kleka przy podbijaniu. To takie pierwsze spostrzezenia po jednym wypadzie na rybyA jak z czułością?Drugi się już kręci ale tego chyba też nie będę miał okazji zabrać na dłużej nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Blank ladnie przenosi uderzenia o kamienie. Jest czuly Ale i piekielnie szybki jak juz wspomnialem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dzieki za info może uda mi wyskoczyć na weekendzie na chwile na testy.Model SR-G 66mh2 już troche przetestowałem i jestem mile zaskoczony jeśli chodzi o czucie, prace etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kolejne dwie Xzogi z serii Shitenno SR-G 86mh2kolejny dla fana marki Blank szybki, bardzo mocny dolnik i czuły szczyt. Blank będzie zrobiony do ciężkiego łowienia na rzece. SR-G 76mh2kolejny raz, tym razem w wersji o casta pod sandaczyka z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Shitenno SR-G 76mh2 tsc 16alconite i Sic na szczycie, zbrojony spiralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ugięcie Shitenno SR-G 76mh2, zbrojony spiralnie pod cast. 1.5kg cała seria fast Shitenno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Xzoga Shitenno SR-G 86mh2 Fuji Alconite KR + Fuji Torzite TitaniumDPS 17 silver ugięcie 2kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Widze ze sporo sie dzieje u Ciebie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Xzoga Shitenno SR-G 86mh2 Fuji Alconite KR + Fuji Torzite TitaniumDPS 17 silver Czesc Mógłbyś opisać blank ? Powiem szczerze że szukam czegos w długosci 260 cm pod bolka z cw około 40 gram i zdecydować sie nie moge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Czesc Mógłbyś opisać blank ? Powiem szczerze że szukam czegos w długosci 260 cm pod bolka z cw około 40 gram i zdecydować sie nie moge Blank szybki, dość sztywny ale nie przesadnie opisałbym go jako fast/fast+, sprężysty. Blank opisany jako 25lb i rzeczywiście tą moc czuć w dolniku.Jeśli będą to przynęty +20g to kijek może się nadać, z zapasem mocy oczywiście. Ja tak ciężko bolenii nie łowie. Model SR-G 76mh2 wydaje się być bardziej odpowiedni ale długość 2.3m. Szczyt ma sztywniejszy niż dłuższy model. Lubię takie blanki,odpowiednio sztywne pod przynętą a pod rybką głębokie ugięcie. Bardzo dobrze prowadzi się bezstery boleniowe czy przynęty RH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 przynety bedą maksymalnie 30 - 35 gram ale to juz w wyjatkowych sytuacjach - najczesciej do 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 przynety bedą maksymalnie 30 - 35 gram ale to juz w wyjatkowych sytuacjach - najczesciej do 30To model SR-G 86mh będzie zbyt potężny.Sr-g 76mh jak najbardziej ok. O ile długość 2.3m będzie Ci pasować i charakter blanku. Jest dość sztywny ale tylko pod przynętą. Pod rybką bedzie ładnie pracował. Z innych blanków w ok. 2.6m to mogę Ci polecić CD Blue rapid 2.52m do 35g. Miałem poprzednią i obecną serie. Różnic praktycznie miedzy nimi nie ma. Mi nawet bardziej pasował ten z obecnej serii. Taki troche "cieplejszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A może 82 m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) A może 82 m ?Z serii mod/fastWiesz nie miałem ich w rękach więc wiele o nich powiedzieć nie mogę.Wiem jednak tyle, że są nieco wolniejsze, wczesniej zaczynają pracować środkiem ale szczytówki maja na tyle sztywne, że nie kładą się pod wabikami w określonym cw. Edytowane 4 Listopada 2015 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Hmm to ostatnie pytanie jakbyś porównał czułość br do xzogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Hmm to ostatnie pytanie jakbyś porównał czułość br do xzogi ?Na podobnym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dzisiaj przetestowałem Xzogę Shitenno SR-G 76mh2, zbrojoną przez Patryka w Cascie spiralnie, jest to mój pierwszy kijek w spirali i powiem, że już inaczej zbroił nie będe. Zośka fajnie się spisuje od przynęt 14 gr. jest idealna pod gumy, większe woblery i wachadła. Dzisiaj niestety nic nie uderzyło, więc nie wiem jak na polu walki się spisze, ale moc jest. Polecam blank, jak i kijki zbrojone przez kolegę w którego wątku się produkuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Phenix Sp862-H Fuji Alconite,Sic na szczycierękojeść dps 17 czarny, burl burnt i korkogumaczarne pierścionki alu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nad tym butt z drugiej foty, warto by jeszcze troche popracowac na tokarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Prawdziwa armata na ciężko Miałem ten kij ale był dla mnie za mocny, stąd przesiadłem się na lżejszą wersję SP862MH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nad tym butt z drugiej foty, warto by jeszcze troche popracowac na tokarce Tak, takBędzie jeszcze szlif całej rękojeści i impregnacja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Prawdziwa armata na ciężko Miałem ten kij ale był dla mnie za mocny, stąd przesiadłem się na lżejszą wersję SP862MH Kijek konkretny:)Czyja wiem czy taki potężny? Prawdziwe 20lb, pod sandałka w cw. 20-45g będzie ideolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi