Żbiku Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Patryk, miałeś okazje polowic tym Suzuki 6lb-702? Jaki to ma komfortowy zakres obsługiwanych główek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kuba nie miałem czasu zabrać go nad wodę.Szacuje, że zakres przynęt gumowych będzie mniej więcej taki: 4/5-11g łącznej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ładna gruszka Jak wagowo ona Tobie wychodzi w tym wydaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ładna gruszka Jak wagowo ona Tobie wychodzi w tym wydaniu ???Norbi chodzi Ci o sam butt?Nigdy samego elementu nie ważyłam, nie było spiny jeśli chodzi o wagę końcową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Tak chodzi mi o sam butt, ale jeśli nie ważyłeś to ok nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Kuba nie miałem czasu zabrać go nad wodę.Szacuje, że zakres przynęt gumowych będzie mniej więcej taki: 4/5-11g łącznej wagiPatryk, czyli te 6lb to takie bliżej 8lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Patryk, czyli te 6lb to takie bliżej 8lb.Tak Józku bo ten blank jest opisany na 4-8lb i faktycznie taka moc w nim drzemie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Tak Józku bo ten blank jest opisany na 4-8lb i faktycznie taka moc w nim drzemieTrochę mnie to martwi, bo ten kij ma uzupełnić Matagi Big Pond i rozpocząć komfortowo łowienie od gramatury, gdzie Big Pond juz sie kończy, czyli od glowki 3,5-4g. Jak Suzuki zacznie pracować od wyższych wartości, to znaczy, ze nie trafiłem z blankiem... Trzeba bedzie wtedy wrócić do FX761-2 (ew zmienić na FX701-2) Edytowane 26 Maja 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Spokojnie Suzuki będzie działać od tej gramatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 kolejna Xzoga taka-g 15kg komponentyprzelotki Alconite KW i Sic na szczyciedps + pianaomotki czarne + tipety z twista czarno-srebrnego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dzięki Patryk będzie ''gięta'' i to gruboooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 jakiś czas temu powstała taka Zośka 8kg komponenty:przelotki Fuji Sic w srebrnych ramkach, przelotki rozmieszczone spiralnieuchwyt WFC-ALpianka + wstawka z rurki carbonowej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 a ostatnio przeróbka Lamiglasa z castingu na spining. Kijek będzie łowił sumki na wiślanych metach.... komponenty:przelotki Fuji Kw alconite + Mnst na szczyciepianka + dps w kolorze gun smokegałka Fujipodomotka z czarnej nici + tipety z gun smoke i jasnej miedzi, omotki w kolorze gun smoke. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Idealna Dzięki Patryk! Jak będziesz miał chwile to możesz ją troche poćwiczyć na martwym ciągu Ciekaw jestem jak to pod tymi przelotkami się ugina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemiux Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak Ci się szlifowało tą piankę camo? Wyszła idealna czy są jakieś zmechacenia czy coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Na pewno toczy się gorzej niż normalna pianka ale jakiś większych problemów nie było.Toczenie skończyłem na papierku 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkieljan Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam serdecznie . Mam pytanie czy blank slf 8615-2 będzie dobrym wyborem na jeziorowego szczupaka . Przynęty to gumy i wahadła do 20 gram czasem wobler . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam serdecznie . Mam pytanie czy blank slf 8615-2 będzie dobrym wyborem na jeziorowego szczupaka . Przynęty to gumy i wahadła do 20 gram czasem wobler .Spokojnie się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkieljan Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Jeszcze jedno czy wybrać blank slf8615-2 czy slf8615-2N?Jaka jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 zadecydowanie ten drugi z żywicą Nano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Po długiej przerwie od RB pora odświeżyć galerie Phenix BCX 78MLprzelotki Alconite + Sic na szczycie, zbrojony klasyczniepiankauchwyt WFC Shinny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 widzę Abu Revo LT czy się mylę, fajny kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Tak to Abu LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 w zimę będe robił kijka z na blanku kongera WRX tango do 8g pod Abu zobaczę jak się będzie tym miotać drobnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ja na czasie będę zbroił jakiś blank o mocy 8lb pod LT.Jak na razie poza phenixem sparowałem go z dragonem hm69 executor cast - woblerki 3.2-3.5g rzucał na jakieś 15-17m, i z avidem 2.3m 10lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi