DelTor0 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zawsze jak sa wspominane te poppingi MHX, to przypomina mi sie 'ale przeciez takich blankow nie ma' ze slynnej produkcji TV Trwam & FC 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zawsze jak sa wspominane te poppingi MHX, to przypomina mi sie 'ale przeciez takich blankow nie ma' ze slynnej produkcji TV Trwam & FC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nie smiej sie Sam sie zlapalem na 'jakosciowo dorownuja duzo drozszym modela innych producentow', czy cos w tym stylu, z tej samej produkcji TV I tak stalem sie posiadaczem blanku z serii S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 MHX to ..................bardzo mierne blanks w stanach lawia na nie ...........................chcacy miec custom wedke za male pieniadze........................No. Tak jak u nas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mr White ja z cala odpowiedzialnoscia rozwine Twoja wypowiedz i dodam ze MHX nadaje sie swietnie ale na......tyczki do pomidorow . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mr White ja z cala odpowiedzialnoscia rozwine Twoja wypowiedz i dodam ze MHX nadaje sie swietnie ale na......tyczki do pomidorow .Szczególnie dolna część , trwała ,nie gnije ,nie koroduje , prosta ,lekka słowem same zalety . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Composite Developments Taiaha 3,2m do 35g 20lb przelotki fuji alconite od Y30, L-ki i szczytowa Sicdps 18korekomotka czarna z tipetem czerwonym 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 I jak wyszla u Ciebie dlugosc calego dolnika i dlugosc od srodka stopki do konca dolnika? Bede musial sie niedlugo za swoja tajke zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 W moim wyszło to na 48 cm jestem ciekaw jak Patryk to rozwiązał , ale ja robiłem kij pod tylko jedno łowisko (Bałtyk i bałtyckie trocie z plaży) i tylko jeden sposób wędkowania .Jakbym robił kij bardziej uniwersalny np. na rzekę to odległość 46 cm byłoby do zaakceptowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 U mnie ma byc uniwesalnie, rzeka i morze, z wiekszym nastawieniem na rzeke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Założenie było żeby zachować dobre wyważenie przy nie zbyt długim dolniku, wyszło to tak:-rękojeść do uchwytu ma 38cm wiec do stopki bedzie ok.45cm, na dole 29mm i pod uchwytem 24.5-25mmWyrażenie ze Stella 4000sw PG wypada 6cm powyżej stopki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 W moim wyszło to na 48 cm jestem ciekaw jak Patryk to rozwiązał , ale ja robiłem kij pod tylko jedno łowisko (Bałtyk i bałtyckie trocie z plaży) i tylko jeden sposób wędkowania .Jakbym robił kij bardziej uniwersalny np. na rzekę to odległość 46 cm byłoby do zaakceptowaniaA co z Matagi Sea Bassem na trocie, opisanym przez Ciebie w zeszłym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Założenie było żeby zachować dobre wyważenie przy nie zbyt długim dolniku, wyszło to tak:-rękojeść do uchwytu ma 38cm wiec do stopki bedzie ok.45cm, na dole 29mm i pod uchwytem 24.5-25mmWyrażenie ze Stella 4000sw PG wypada 6cm powyżej stopkiŁadnie wyszło. Taki wynik mam w 3 metrowej a więc jest lepiej niż dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) A co z Matagi Sea Bassem na trocie, opisanym przez Ciebie w zeszłym sezonie?Matagi ma się dobrze , jest kijem # 1 ,dla mnie lepszym niż analogiczna NFC , Taiahę robiłem dla kolegi i tylko wyłącznie jest to kij na Bałtyk i troć ,więc zrobiony tak samo jak mój Matagi .Jeżeli chodzi o wyważenie to blank CD Taiaha jest lepiej wyważony jak Matagi ,ale 10 g cięższy więc doważając owymi 10 g butt Matagi blanki mają taki sam punkt wyważenia oraz wagę , jednak Matagi jest bardziej finezyjny , szczytowy oraz szybszy , lepiej prowadzi mi się na nim woblery . Przy tej długości ładnie pracuje i bardzo daleko rzuca Taiahę kupiłem (raczej kumpel kupił przeze mnie z ubiegłorocznej wyprzedaży i wcale tego nie żałuje ) Edytowane 20 Października 2016 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ładnie wyszło. Taki wynik mam w 3 metrowej a więc jest lepiej niż dobrze Waldek 3m i 3,2m to dwa różne blanki, ten drugi jest lepiej zbalansowany przez co łatwiej go wyważyć. Porównywaliśmy je kiedyś z Mariuszem (miramar69) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 jakiś czas temu zrobiony dla kolegi Blaas SLF9015-2N przelotki fuji Sicuchwyt Dnps 18pianka + wstawka rurki karbonowejomotki jasna miedź 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Miedź lubię takie zestawienie z czarnym blankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Xzoga taka-g 66 5kg 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Ciekawie to wyglada, tak industialnie. Zdjecia w lepszym swietle by sie przydaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Niestety nie mam czasu żeby zabrać kijek nad wodę co by lepsze foty zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wystarczy gdzies na powietrzu przed domem w lepszym swietle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jak zdążę to specjalnie dla Ciebie zrobię takie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ładne te twoje wędki, ale mam podejrzenia że zwinąłeś mi ostatnią rurkę carbonową 15 mm x 15 cm z BRC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ładne te twoje wędki, ale mam podejrzenia że zwinąłeś mi ostatnią rurkę carbonową 15 mm x 15 cm z BRC Mam z innego źródła ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 No i w końcu zaczep na przynęty się pojawił Ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi