Patryk1125 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 No i w końcu zaczep na przynęty się pojawił Ładna Ja nie używam więc na moich ciężko spotkać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kolejny projekt, kijek pod wieczorno/nocne łowienie na woblery sandaczowe. Wybór padł na nowość na naszym runku, mianowicie blank Black Hole z serii SeaBass model S-952Ml ale od początku...Ostatnio zajarało mnie nocne, wiślane łowienie. Trochę ze względu na ciągły brak czasu, możliwości bycia o "normalnych" porach nad wodą ale głównie ze względu na niepowtarzalny klimat więc jak jest nowa zajawka to przydałby się nowy kijek Szybki przegląd oferty blanków dostępnych od ręki na rynku PL, mocno zaciekawiony blankami Matagi z serii Silky oraz Super SeaBass dzwonię do Roberta z prośbą o wysyłkę. Za dwa dni kurier przyniósł blanki, dwa matagi,MHX i black hole.Macam, mlaskam i ostatecznie wybór pada na S-952ML. Blank najlepiej leży mi w łapie, bardzo dobrze wyważony, szybki, cięty.... resztę zweryfikują sandacze z suchych danych- długość - 2,83cm- cw. 9-24g - moim zdaniem do 32g łącznej wagi da radę- moc 8-16 - moim zdaniem to mocne 17lb Komponent:- przelotki Fuji alconite KL-H 25, 12, 7, 5 oraz torzite 5x5 i szczyt 5- uchwyt XSS-DNM- pianka- omotki czarne i tipety z tigger czarno/srebrny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ugięcie Black Hole S-952Ml 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Xzoga taka-g 60 10kg komponenty:- Przelotki fuji Alocnite KW+sic w srebrnych ramkach- uchwyt XCSS-LN 16- pianka + srebrne pierścienie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Fajny uchwyt w tym Black Hole. Znasz jego wage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Fajny uchwyt w tym Black Hole. Znasz jego wage?Niestety nie znam wagi ale uchwyt wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkaczmarek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Xzoga taka-g 60 10kg w jakich gramaturach najlepiej chodzi ten patyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 w jakich gramaturach najlepiej chodzi ten patyk?Niestety nie miałem okazji nim łowić ale myślę, że 30-120g spokojnie da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Fajnie ci wyszła ta "mała czarna" z dużym powerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Phenix FX 761-1 skrócony od dołu do 212cm... skss 16minimy HardChromeKorekczarne omotki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Matagi Silky SeaBass Tr96 stożek na Alconite, tunel i szczyt na Torziteuchwyt DPS17 czarnypianka camo + wstawka z matowego karbonu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Polozysz ja gdzies w krzakach, to juz nie znajdziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Polozysz ja gdzies w krzakach, to juz nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Matagi Super Shore LL stożek na Alconite, tunel na torziteskss 16pianka matagi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Czerń i srebro. Nice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Kraag SKXF9616-2N przelotki Alconite na stożku i torzite w tuneluuchwyt DPS 17 czarnypianka matagi jeśli nie będzie gubił ryb to będę mógł powiedzieć, że mam ideał pod opaskowe łowienie sandaczy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Batson IMMWS62L uchwyt delfinburl burntprzelotki Fuji Torziteomotki ProWrap Yellow Lemon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 ale paskudny......przypomina mi się fajny tekst z filmu "czekaj czekaj , k...wa to chyba mój" , dawaj różowego ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 ale paskudny......przypomina mi się fajny tekst z filmu "czekaj czekaj , k...wa to chyba mój" , dawaj różowego !Druga paskuda się kręci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Druga paskuda się kręci ja myślę , żę warto jeszcze nadmienić w temacie o wzorowej postawie i kompletnie "niedzisiejszym" zachowaniu twórcy uchwytu Janusza ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 ale paskudny......przypomina mi się fajny tekst z filmu "czekaj czekaj , k...wa to chyba mój" , dawaj różowego ! TO NIE NASZ, TO NIE NASZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 ja myślę , żę warto jeszcze nadmienić w temacie o wzorowej postawie i kompletnie "niedzisiejszym" zachowaniu twórcy uchwytu Janusza ... ja myślę, że nie warto, jeszcze może trochę pożyję, na rachunek wszystkich moich uczynków za wcześnie nie życzyłbym sobie innego traktowania, więc nie było tematu Bałem się, że ten blank będzie w naturalnej szacie, jakoś nie czułem tego brrrrr, no wiosennie wygląda, tak optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 ten sam Batson IMMWS62Ltakie same komponenty, kolor omotek inny ProWrap nylon 307 Fuchsia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Tylko ktory jest dla Niego, a ktory dla Niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi