trout master Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Gdzie jest wiec ta nakrętka? W foregrip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Ok. Dzięki. Ładne to jest. Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Kolejna wklejka od matagi.Model super chinu ml. Dość specyficzny. Blank długości 2.6m z długą wklejką ogarniający przynęty w zakresie 3/4-14g i sporym zapasem mocy. Ugięcie szczytowe, przychodzące w głębsze bez jakichkolwiek przesztywnień. ParametryDługość: 2.6mCw.: 1-7gMoc: 6-15lb KomponentyPrzelotki sea-guide titanium RSUchwyt tvs-tkRękojeść pianka i carbon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Jednak dps ze schowaną nakrętką to chyba najprzyjemniejszy dla mnie uchwyt. Może z czuciem jest gorzej niż niektóre nowsze konstrukcje, ale też wątpię.. można dać insert wszelkiego rodzaju.Też najbardziej lubię ten rodzaj rękojeści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Wędka na blanku z cyklu"Takich blanków już nie robią"....Composite developments blue rapid 2.75m 3-14g 4-10lb. Świetny blank pod klenia, brzanę. Blank odzyskany i przezbrojony z wysłużonej już wędki. Dostał przelotki Fuji torzite w niebieskiej ramce, uchwyt dps z insertem z niebieskiej żywicy i rękojeść z korka burl natural z plastrami żywicy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Okoniówka na blanku suzuki rxf 3lb 601 proPrzedłużona od dołu do 198cm ParametryDługość: 198cm (fabrycznie 182cm)Cw.: 0.5-3.5gMoc: 2-5lb Komponenty Przelotki Fuji torzite T2Uchwyt BRCRękojeść korek extra select 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1990 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Okoniówka na blanku suzuki rxf 3lb 601 proPrzedłużona od dołu do 198cm ParametryDługość: 198cm (fabrycznie 182cm)Cw.: 0.5-3.5gMoc: 2-5lb KomponentyPrzelotki Fuji torzite T2Uchwyt BRCRękojeść korek extra select IMG_20231103_095216.jpg IMG_20231103_095233.jpg IMG_20231103_095255.jpg Jaki jest producent i kolor omotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 ProWrap nylon 713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1990 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Kleniowy lamiglas si1142LL ParametryDługość: 2.9mCw.:2-9gMoc: 6-8lb KomponentyPrzelotki Fuji torzite T2Uchwyt Fuji NHSSRękojeść czeczota klonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Lemax slimmax 10kgPod łowienie wertykalne ParametryDługość: przycięty do 1.93m (oryginalnie 1.98m)Max. Cw. W verticalu: 160g KomponentyPrzelotki Fuji sic slimUchwyt american tackle VibeNiebieska pianka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Lekka sandaczówka na blanku Qualia Model XJBH702ml ParametryDługość: 2.13mCw. 4-18gMoc: 4-10lb KomponentyPrzelotki sea-guideUchwyt tvs-tkRękojeść korek kaktus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Nowość od SuzukiBoleniowy blank w długości 2.9m Rxf-14lb-962 Pro Podejrzewam, że namięsza wśród topowych blanków w przyszłym sezonie. "Mięska" trochę ma.... W grudniu test, niestety już chyba tylko rzutowe.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Bardzo możliwe ze bedzie hit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 To ciekawe jak ludzie różnie postrzegają "boleniowe" blanki. W zależności od tego gdzie i jak łowią.Jak zobaczyłem line: max 14lb to lekko się zdziwiłem ale jak zobaczyłem lure: 7-21 g to już mnie rozbawiło ???? I pierwsza myśl - to chyba na klenia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 To ciekawe jak ludzie różnie postrzegają "boleniowe" blanki. W zależności od tego gdzie i jak łowią.Jak zobaczyłem line: max 14lb to lekko się zdziwiłem ale jak zobaczyłem lure: 7-21 g to już mnie rozbawiło ???? I pierwsza myśl - to chyba na klenia ????A co Cię niby w tym rozbawiło bo nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Kolega pewno same krokodyle lowi, więc 25 lb to minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 A co Cię niby w tym rozbawiło bo nie rozumiem. O ile dobrze zrozumiałem Patryk, chodziło o to, ze można skutecznie łowić bolenie i kijem 12lb i 25lb, w zależności od tego, na jakiej wodzie, porze roku i na jakie przynęty lowimy. I bynajmniej nie odebrałem wypowiedzi Artecha jako „atak”. Trochę mnie znasz (????) i wiesz, ze sam wole „na ciężko”, ale coraz częściej chodzi mi po głowie, aby w lipcu uskutecznić „boleniowy ultra light” (10lb) i łowienie na drobne przynęty, za którymi nie przepadam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 O ile dobrze zrozumiałem Patryk, chodziło o to, ze można skutecznie łowić bolenie i kijem 12lb i 25lb, w zależności od tego, na jakiej wodzie, porze roku i na jakie przynęty lowimy. I bynajmniej nie odebrałem wypowiedzi Artecha jako „atak”. Trochę mnie znasz (????) i wiesz, ze sam wole „na ciężko”, ale coraz częściej chodzi mi po głowie, aby w lipcu uskutecznić „boleniowy ultra light” (10lb) i łowienie na drobne przynęty, za którymi nie przepadam ????Paweł wcale nie odebrałem tego w negatywny sposóbTylko bardziej zastanawiam się co tu jest zabawne Moc? Opis? Sam blank? Czy ilość blanków bolniowych? Bolenie 75+ można skutecznie łowić wędka 12lb Kwestie mocy,akcji i pracy wędki wymuszają warunki, sposób łowienia i preferencje łowiącego. Są pewne cechy, które blank boleniowy według powiem mieć żeby można było skutecznie i przyjemnie łowić.Te, które je mają nazywam boleniowymi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) Jeśli ten blank będzie podobny właściwościami do suzuki rxf 16lb w długości 2,6 do 21 g to wg. mnie będzie idealny. Rxf 16lb to kij potęga - mam i łowię. 14 lb w omawianym wyżej blanku to będzie mam nadzieję trochę ,,finezji''czyli idealnie , a mocy pewnie nie zabraknie.Jak sądzisz Patryk? Edytowane 24 Listopada 2023 przez kacperek993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Jeśli ten blank będzie podobny właściwościami do suzuki rxf 16lb w długości 2,6 do 21 g to wg. mnie będzie idealny. Rxf 16lb to kij potęga - mam i łowię. 14 lb w omawianym wyżej blanku to będzie mam nadzieję trochę ,,finezji''czyli idealnie , a mocy pewnie nie zabraknie.Jak sądzisz Patryk?Jest inny niż 16lb, którym można przynęt do 35g rzucać.962 można spokojnie nazwać uncjowkaPo testach na sucho, myślę że powiem ogarnąć przynęt w zakresie 26-27g - zdecydowanie twarde przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 A co Cię niby w tym rozbawiło bo nie rozumiem. No przecież napisałem, że zakres przynęt. Ja przy swoim łowieniu startuje od wabików 20 gramowych a tu na 21 się kończy ????Nie twierdzę, że to nie blank boleniowy.Tylko każdy mierzy swoją miarą. Ja szukając blanku pod bolka i widząc te parametry w ogóle nie brał bym go pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Matagi Auriga TR60ACS-XUL ParametryDługość: 1.83mCw. Max.5gMoc: 1-4lb KomponentyPrzelotki Fuji torziteUchwyt Fuji kskss 16 + insert z żywicyRękojeść korek naturalny extra select 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Matagi tr60 super area sensor ulBlank z pełną szczytówką węglową z przeznaczeniem do delikatnego łowienia okoni, białorybu. ParametryDługość: 1.83mCw. 0.5-2.5gMoc: 1-4lb KomponentyPrzelotki Fuji torziteUchwyt skss 16 + insert z czeczoty klonuRękojeść korek extra select 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi