Patryk1125 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Fajnie wyszedl ten GawasDzięki,Miał być to bliźniak mocniejszego ze strony 15-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Matagi TR80 Super Mebaru-L SGT Fuji Torzite po całościtvs 16tiger jasnyProWrap Nylon 631 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tak lubię, super wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tak lubię, super wygląda.Dzięki,Co prawda nie mój pomysł na wykon... Nic purple świetnie się prezentuje w świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Bez zbędnych cudów. Tak lubię! Ręka na blanku i czuć wszystko. Super wykonanie tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Zajebiście się prezentuje ten Matagi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Fajny kijaszek, jak wygląda wygoda uchwytu tvs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Fajny kijaszek, jak wygląda wygoda uchwytu tvs ?To troszkę zależy jak trzymasz tzn. pomiędzy którymi palcami masz stopkę kołowrotka. Ja wędkę trzymam tak, że stopkę kołowrotka mam pomiędzy małym a serdecznym palcem. Przy takim ułożeniu paluchów średnio pasował mi ten TVS'ik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Leży całkiem nie źleJeśli masz kawałek fore to można całkiem wygodnie trzymać między 4 a 5 palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To nie jest kwestia tego czy jest fore czy nie. Pamiętam, że trzymanie wędki z TVS'em było jakieś mniej pewne niż z DPS'em A może to, kwestia przyzwyczajenia Generalnie uchwyt prezentuje się fajnie, ale jak się okazało nie jest stworzony dla mnie Przypominam, że trzymam wędkę w ten sposób, że stopka kołowrotka znajduje się między małym a serdecznym paluchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzięki koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 To nie jest kwestia tego czy jest fore czy nie. Pamiętam, że trzymanie wędki z TVS'em było jakieś mniej pewne niż z DPS'em A może to, kwestia przyzwyczajenia Generalnie uchwyt prezentuje się fajnie, ale jak się okazało nie jest stworzony dla mnie Przypominam, że trzymam wędkę w ten sposób, że stopka kołowrotka znajduje się między małym a serdecznym paluchem.Ja trzymam podobnie większość patyków i również na początku tvs mi nie leżał. Nie mniej jednak im częściej go macam to coraz bardziej się do niego przyzwyczajam. Dlatego też założyłem go i w swoim patyku pod klenio/jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Mhx st1022 Alconite kr + lgstTvs 16Tiger jasny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Fajny patyk. Ten korek robi robotę!! Bardzo mi sie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wędka bardzo ładna. Ten jasny tygrysek wygląda na Twoich zdjęciach na znacznie ciemniejszy niż na stronach sklepów rb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wędka bardzo ładna. Ten jasny tygrysek wygląda na Twoich zdjęciach na znacznie ciemniejszy niż na stronach sklepów rb.Bo jest po impregnacji Cork sealem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 O, to dobrze wiedzieć. W takiej postaci wygląda zdecydowanie lepiej niż bez impregnacji.PS. Czy korek równo wchłania impregnat? Nie ma różnicy w nasyceniu koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie zawsze...Jeśli równo się nie wchłania to szlifuje drobnym papierkiem i ponownie nakładam CS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Patryk potrzebuję czegoś na wiosenne klenie, długość 2.5-2.7 cw. max 10g ale 10-12lb jest coś takiego? Pasował mi bardzo cd BR 2.75 do 20g chyba ale potrzebne jest coś co dobrze pracuje z przynetami do 5g a zarazem ma moc wyciągnąć klenia 50cm z przelewu albo bolenia 70cm z nurtu. Znalazło by się coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Patryk potrzebuję czegoś na wiosenne klenie, długość 2.5-2.7 cw. max 10g ale 10-12lb jest coś takiego? Pasował mi bardzo cd BR 2.75 do 20g chyba ale potrzebne jest coś co dobrze pracuje z przynetami do 5g a zarazem ma moc wyciągnąć klenia 50cm z przelewu albo bolenia 70cm z nurtu. Znalazło by się coś takiego?Poleciłbym Tobie Blue rapida 2.52m 12lb (w nowej serii opisany na 15lb) ale nie są dostępne od jakiegoś czasu i nie wiadomo kiedy będą. Blank fajnie działał już od najmniejszych przynęt.Poza nim: - blaas slf866-2- mhx st1022 - phenix fx863-2 Jeśli mogłyby być dłuższy do 2.9m to odpowiednia bedzie M1 10lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Łowię głównie z łódki więc 2.7m to max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Łowię głównie z łódki więc 2.7m to maxPowiedziałbym nawet, że to za dużo 2.7m ale co kto lubi Gdzieś trzeba będzie pójść na kompromis... Ciężko będzie znaleźć blank, który odpowiednio daleko rzuci woblerek 2/3g i swobodnie wyholuje rape 70cm czy klenia 50cm i to na dodatek z łódki.Dlatego osobiście postawiłbym na pierwszym miejscu na moc kosztem komfortu rzucania najmniejszymi wabikami, poniżej 3/4g. Wspomniany mhx jest fajny i w dobrej cenie Te 8lb to powiedzmy, że mocno zaniżone. Dla mnie ten blank to mocne 10lb, jak nie 12lb nawet. Cw. Według mnie jest odpowiednio określony. Wobki 2/3cm rzuca na ok. 20m, z żyłka 0.18mm na szpuli. Gumki 5cm z główka 3g lecą w ujj daleko. Świeże info z wczorajszych testów Jeśli chodzi o blaasa to do łowienia z łódki wziąłbym nieco mocniejszego slf8610 lub sls8610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Xzoga taka-g 66 7kg przelotki fuji Sic po całościsksspianka fujiomotki czarny nylon + miedź metalik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Thats what im talkin' about!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Xzoga taka-g 66 7kg przelotki fuji Sic po całościsksspianka fujiomotki czarny nylon + miedź metalik DSC_0755.JPG DSC_0757.JPG DSC_0750.JPG DSC_0759.JPGFajny kijaszek... a multiplikator to jaki model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi