TomCast Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Jeśli do piątku dojdę do siebie bo w środę mam urodziny/imieniny to pewnie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 TomCast nie pękaj, materiały bierz i przyjeżdżaj, naumiesz się w godzinę więcej niż przez miesiace netowych korepetycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 No właśnie też tak sobie myślę, tylko czy na tyle cierpliwy nauczyciel się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 ...jak wszyscy spece orkę na stanowiskach będą uprawiali (sorry za nadposta, nie w ten guzik mi się pstryknęło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Niestety tym razem nie dam rady, wyskoczyły inne zobowiązania wobec pracodawcy Mimo to życzę udanego wyjazdu okraszonego fotorelacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No, co zrobić - życie.W takim razie czekam na decyzję TomCasta (najlepszego w dniu święta )) i może jeszcze ktoś będzie chętny.Decyzja musi zapaść w dniu dzisiejszym, najpóźniej jutro przed godziną 8:00 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzieki za zyczeniaa, niestety ja tex muszę zrezygnowac. Moja polowa wymyslila sobie na piatek wypad za miasto. Nie moge odmowic bo mam dostać wypasiony prezent, wole na razie nie przeginac <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Trudno, ale dzięki za info - no to sprawa już w miarę jasna. Dobrze chociaż, że na pocieszenie kręcioła listonosz przyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A co dostales? Ja szukam malenkiego mlynka do mojej #4. Musi miec bardzo plaska i niska stopke, bo z tych co mam zaden nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Oj mój to spory. Wychwood 7/8 black - na wizus lux maszynka, pierwszy element zestawu. Teraz kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To ja potrzebuje cos bardzo lekkiego, bo kijek nic nie wazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 POLECAM - fajna impreza. Kręcą muchy, śmigają kijami dwuręcznymi. Na tą okazję ustawiono długi płytki basen. Wielu znanych ludzi związanych z muchą i nie tylko... Łukasz Ostafin przy imadle... Step by Step - http://andrzejstanek.pl/galeria.php?i=61 Rano było bardzo zimnooooooo... Możliwe, że młynek na zdjęciu niżej będzie przystępną cenowo alternatywą dla wielu uznanych i drogich firm. Szczegóły - K. Zieliński Kraków. Dodam od siebie - całkiem fajny kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misi3k Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Byłem widziałem, zaluje ze dopiero teraz zauwazylem ten post Panowie z Visiona Fajna hostesa sie kolo was krecila w rozowej sukience;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja też tam byłem. Miło było , pogadałem sobie z tym i z tamtym. Te parę stoisk muchowych było jak oaza normalności w rozgorączkowanym tłumie zaślepionych żądzą mordu karpiarzy. Jak w lesie Rivendel na rubieżach Mordoru . Ten luz. To Flo. Teraz już wiem jaka była geneza tych pozytywnych wibracji.- co to berbeluchę tam łoiliście Panowie ? Teraz , gdy już wiem jak nabywa się tą szczególną lekkość rzutu , jestem niemal pewien że zdradzę casting dla flyfishingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 A tam berbeluchę, Kurvica się to nazywało :mellow: a i znajomi górale mocno w śliwkę, gruszkę i wiśnię zaopatrzeni się zjawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kurcza, pod nosem w Bytomiu mam bratnią duszę...@samwieszkto daj znać jak w muchę uderzysz. Zawsze raźniej w kupie na rybach... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Trzeba będzie trochę poczekać . Na razie jestem w fazie koncepcyjnej. Zabraliśmy się z synem za propedeutykę , wiosną przyjdzie czas na jakiś kursik. Potem zgromadzimy potrzebne gadżety i dopiero ruszamy na łowy. Tymczasem będziemy czesać wodę bardziej trywialnymi przynętami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No dobra... Daj znać jak będziesz gotów. Staram się zmontować grupę zapaleńców z naszego podwórka o skłonnościach muchi-zboczi. Jest już kilku łącznie z męskimi potomkami w wieku kwitnących kasztanowców. Cel - eksploracja tego co w Dunajcu i pokrewnych rzekach pływa. Czuwaj PSJak by co, to pisz na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi