hobbyspin78 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 WitamPozwolę sobie otworzyć nowy wątek OKONIE 2012Dzisiaj byłem jeszcze na pstrągowej rzece kropkowańce nie zabardzo brały złowiłem dwa maluchy natomiast trafił mi się fajny przyłów w postaci ładnego okonia 37cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Noo i teraz Ci pogratuluję, fajny śnieżny garbusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zamiast kropek ma paski ale piękny okonek .Gratulacje, mój największy 35cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Gratuluję pasiastego i tym samym otwarcia wątku, choć szczerze mówiąc nie wygląda on na 37cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pittr Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Pewnie na mrozie się skurczył Chociaż, jeżeli ten wobek ma 4 cm to może to być 37! hobbyspin78 musisz mieć wielką łapę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jak bum cyk cyk miał tyle choć mierzyłem go na szybko co by mi za bardzo nie zmarzł i w dobrej kondycji wrócił do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 i w dobrej kondycji wrócił do wody I o to chodzi, jak dla mnie mógł mieć nawet 20cm Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 i w dobrej kondycji wrócił do wody I o to chodzi, jak dla mnie mógł mieć nawet 20cm Gratuluję! Zgadzam się całkowicie, grunt to zdrowie ryby a nie fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 brawo dla łowcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam pierwsze okonie w tym roku strasznie ciezko je teraz namierzyc,a jeszcze ciezej skusic do brania <_< Pierwszy 47cm,drugi 46cm!Sprzecik to Legend Elite i stellka 3000 FE.Sorki ale zdjecia wykonane telefonem.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No to dałeś czadu A gdzie tak śniegu nie ma i jakoś tak przyjemnie? w okolicy Alensztajna jak na Syberii brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Piękne pasaki Suli102, szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No to dałeś czadu A gdzie tak śniegu nie ma i jakoś tak przyjemnie? w okolicy Alensztajna jak na Syberii brrr... Derby. Poznaję po tej olszynce w tle. GRATULACJE DLA ŁOWCY. Bycze okoniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Kapitalne okonie! Prawie jak karpie wyglądają,ja okoni nie łowię celowo ale po takim to bym zajarany przez tydzień chodził,gratulacje! Widzę drugiemu smocza gumka z dzióbka wystaje,na jaki model się połakomił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wow ale spaslaczki ! Gratulacje piekne rybki walka musiala byc emocjonujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pierwsza strona tematu i już pozamiatane Gratuluje, piękne okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 suli102 Przepiękne, dawno takich nie widziałem!Gdzie Ty znalazłeś niezamarzniętą wodę 2-go lutego 2012!?!?!?! U mnie za oknem jest jakieś -12C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Piękne garbusy,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam dziekuje za mile komentarze.Wedkarz87 przyneta to 4 calowe kopyto Relax-a na 10 gramowej glowce, zlowione na rzece Derwent w UK.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Rękę dałbym sobie uciąć,myślałem że to jakaś guma Dragona w kolorze smolt... http://www.swiatkarm.pl/public/foto/products/org_8708_130079 0559.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Od razu wiedziałem że to gdzieś za granicą okonie jak konieTeż takie trafiałem na zalewie Koronowskim jak bywałem tam na łajbach ale to było 15 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tym razem tylko 43cm.Za to w zimowej scenerii.Pozdrawiam. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Piękne te okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wczoraj złowiłem ok 60-80 okonków do 20 cm, kilkanaście okoni do 30 cm i jednego, który jednym milimetrem przekroczył pól metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Gratulacje!!! i mit o pół metrowych okoniach został przełamany!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi