PAMPUCH71 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wątek zanika więc odświeżam dzisiejszym ,nie tak ogromnym ale naszym ,pięknym ,podlaskim pasiaczkiem . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Patrzcie jakim kijem Pampuch łowi okonie 10-45g .A wiecie dlaczego bo to resstafine . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 mówiąc o paskach masz na myśli te 3 bordowe na blanku?! ładne zdjęcie tylko co chciałeś uchwycić, wędkę cz rybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 mówiąc o paskach masz na myśli te 3 bordowe na blanku?! ładne zdjęcie tylko co chciałeś uchwycić, wędkę cz rybę? Dzięki,próbowałem uchwycić okoniowy nawój żyłki na szpulce kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ładny okoń. No i ten Tarnobrzeg tak zielono już tam macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No i ten Tarnobrzeg tak zielono już tam macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Z czrnobyla xDUpss nawet nie zauwarzyłem ale chyba fotki pomyliłem bo 2 podobne okonie złapałem Ale dobra nich będzie ten jest chyba z tamtego roku <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Szymanowice chyba sierpień mój tato łapał metrowe szczupaki a ja okonie tak to chyba wtedy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wystarczy zmienić zdjęcie na własciwe i po problemie. I wątku o woblerkach też. A tak to jakiś niesmak pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Sezon na belly otwarty,kolega @sandacz1 z garbem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pit stop,wymiana płynów itd,itp. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jaka wypasiona kotwica No i gratki za garbusa i hart ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 @kogut Nie mieliście problemów z zębatymi przyłowami?Domyślam się, że paprochów raczej nie używaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie, tylko jedno branko tego garba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Super sprawa mieć kompana na pływadełko... Ja oferuję łódkę silnik, echosondę i jeszcze ani razu na porządnego kompana nie trafiłem... Miałem już dawno być na wodzie ale dopiero przed chwilą kumpel się obudził..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Okonie mają teraz tarło i raczej słabo biorą nie ma co się napalać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sylwetka z prawej, jak średniowieczny ciężkozbrojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misi3k Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Gratulacje piekny garbus, Ja wczoraj odwiedziłem swoją miejscówke na godziny spacer i padl 25cm garbusek:) dostał dużego buziaka i do wody mam nadzieje że powie dziadką gdzie ładnie całują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Świąteczny grubasek, 30+ lub 40- jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jedziesz po bandzie chłopie. <_< Gratulacje połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Maciek_7 zarówno ryba jak i fota kapitalne, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zdjęcie świetneGratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sorka podbarwiłem jeszcze fotke troszkę Nie mogłem się powstrzymać Fotka autorstwa Maćka oczywiście Sory Maćku siła wyższa <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dzięki za gratulacje! Ryba naprawdę fantastyczna i baaaaardzo gruba! Szkoda tylko, że po 4 fotkach padł mi telefon! I bateria odmówiła posłuszeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi