wobler129 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Polecam wobler o bardzo agresywnej akcji taki typu salmo hornet 5cm kolor trzeba próbować ale seledynowy tygrys czasem w sytuacjach gdzie okoń w ogóle nie brał takowego atakował... Zawsze mam coś podobnego, gdy żrą przy powierzchni najlepsze są smukłe 5-6cm pracujące przy powierzchni - lusterkując i błyskając boczkami. Takie mi się sprawdziły Perłowe itp. Będę próbował dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Żółto perłowe kopytko mannsa dało 52 cm okonia Uploaded with ImageShack.us a tu filmik z wypuszczenia nie miał kto zrobić porządnego zdjęcia bo byłem sam na łódce Znalazłem jeszcze jedną fotkę tylko proszę nie komentować mojego wyrazu twarzy Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Piękny garb gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Okoń konkretny, z jeziora -nie z Glomy ?Żółto perłowe kopytko mannsa dało 52 cm okonia Uploaded with ImageShack.us a tu filmik z wypuszczenia nie miał kto zrobić porządnego zdjęcia bo byłem sam na łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja właśnie jadę Ciekawe czy będą przed roślinami... Czy w samych trzcinach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja właśnie jadę Ciekawe czy będą przed roślinami... Czy w samych trzcinach <_< Ukleja już trze się na całego, jeden wielki chlupot w trzcinach i nagonki okoni, złowiłem trochę ale max 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms72 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Piękny garb i fajnie ciemno wybarwiony, a mina cóż wygląda jak byś zmartwił się tym że masz go wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kłos Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 grubasek maj 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kłos Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 pozno wieczorny 1,38kg tym samym rekordzik... sorka za jakos foto ale brak lampy oraz brak osoby 3 prosze sie zapoznac z zasadami publikacji zdjec na jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Sprzęt: Fenwick 0,8-9 g, przynęta twister 1 cal w kolorze multibrokat na główce 3g, plecionka nanofil 0,06 i 1 m przyponu końcowego z żyłki 0,12 Efekt okoń 43 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 WitamAż wstyd po tych pięknych garbusach wrzucać moje. Jednak jest to moja życiówka (coś omijają mnie większe, a na ilość nie narzekam) stąd wrzucę fotki. Płytki zbiornik (do 1,5m ale w dużej większość wysoko zarośnięty). Pierwsze dwa 32cm. Sobota 09.06 Cormoran ULF 245 3-15 + Blue Arc 920 + Spider Code Red 0.10. Na gumę Relax Diamond 2,5 jaskrawy zielony z czarnym grzbietem na główce 2g. Prowadzona wolno w spinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 W końcu po maratonie dziennym na dwóch jeziorach w gonitwie za okoniami (łowienie od04.00-19.00), przyszedł czas, że można iść pospać.Wynik: jedno jeziorko cieniutkie, woda brudna, ale w miejscu w którym się wodowaliśmy w 4rzucie szczupaczek ok.70cm, który po 4odjazdach na okoniowym sprzęcie dał nura. O 12.00 zmiana miejsca (jeziora) i trafna decyzja - zabawa z okoniami udana.Mój największy - 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Następny dzień. Niedziela 10.06. Moja Piękna, która właściwie zaczęła wędkować bo ile książek na łodzi czytać można. Pobiła mój sobotni wynik:33cm. Konger Champion Jigger 235 1-9 + Penn Fierce 2000 + Smart Dualband 0.20. Okonek złapany na kopyto Blue Foxa przezroczysta perła z brokatem + czarny grzbiet na główce 2,5. Też w spinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Piękne te Wasze garbusy Gratulacje!!! I ja wrzuce cuś od siebie...Wielki on nie był, miał być szczupak, ale lepszy wróbel w garści... Zaatakował Fatty 12cm na główce 10gram- szaleniec...? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jeden z nielicznych na ostatniej wyprawie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Fajoska prezentacja i ostrość fotki!A i ryb zacny, jak zawsze Gratulacje! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nie za duży lecz rekordzik pobity ok. 26-30cm. Wrócił szybciorem do wody po zrobieniu zdjęcia. Rzeka Dunajec. Wobler MRz - śledź 4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Fajoska prezentacja i ostrość fotki!A i ryb zacny, jak zawsze Gratulacje! PozdrawiamKamil Dzięki za dobre słowo - jutro wstawię fajowszego PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Gruuube garbuski, czekamy na więcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 kuuurdeee Panie i Panowie świetne te wasze garbuski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Największy pasiak z ostatniej wyprawy PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ładny... a ile miał? Bo ze zdjęcia w stosunku do reszty ciała to chyba z 70cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ładny... a ile miał? Bo ze zdjęcia w stosunku do reszty ciała to chyba z 70cm:) Przepraszam faktycznie zapomniałem, że rozmiar ma znaczenie 41 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ten to nawet bym rzekł, że bardzo fajoski !! Gratulacje! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ładny... a ile miał? Bo ze zdjęcia w stosunku do reszty ciała to chyba z 70cm:) Przepraszam faktycznie zapomniałem, że rozmiar ma znaczenie 41 cmNo niezły pasiak .Tylko Ci pogratulować zostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi