robertd Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ja ym dzis odpuscil pali jak diali zero wiatru z ryba moze byc kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 @robertd piekny grubas!! Pozazdrościć tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 dzieki maek widac w polskich wodach mozna jeszcze ustrzelic cos konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_hubercik_ Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wczorajszy poranny pasiaczek, 38cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dzisiejszy pasiak, pasł się na spadzie z 2 do 4,5m, przynęta manns 7cm na główce 7gr, wędka S871-2-MHX + curado 51e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Gratulacje kolego, super fotki. 'Lowisz na korbe tym fenwickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fajny pasiak @saw. Muszę zmontowć jakiś kijek pod curado 51e i sam poganiać za garbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Gratulacje kolego, super fotki. 'Lowisz na korbe tym fenwickiem? O mnie chodzi z tym Fenwickiem? Jeśli tak - oczywiście to korba, zwykły kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fajny pasiak Sławku, uwieczniony na ładnej focie.Gratuluję i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Moja ukochana wymyśliła,że po obiadku jedziemy do jej kuzynki,to ja niewiele myśląc wędkę do samochodu i mówię,że ja ją tam podrzucę,a sam pocwiczę trochę bolki.Boleni się naoglądałem,ale niestety nie na mojej wędce,tylko w wodzie.Założyłem obrotóweczkę jedynkę,myślę uwiesi się może jakiś jazik,a tu niespodzianka,okonek 34 cm.Sory za palec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Haha,dobre z tym palcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ..... niespodzianka,okonek 34 cm.Sory za palec GRATULACJE - śliczna palcówa PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ładna sztuka,gratuluję a ten palec,to takie wędkarskie pozdrowienie oczywiście-żartpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dzięki za gratulacje.Okonek niby nie za wielki,ale na kleniowym kijku fajnie chodził.A ten palec to wczoraj miałem już pokazac takim dwóm,co mi płoszyli ryby na miejscówce ,ale się opanowałem.A miejscówka coraz bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja środkowy palec wykorzystuję w troszkę inny sposób ... <_< Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Wczorajszy poranniak. Fenwick River Runner do 5g, Quantum Antix 10, żyłka 0,16 Owner, Twisterek 1 RELAX w ciemnym, brudnym odcieniu z dopałką Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Piękny poranny Perch. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 U mnie dziś deszczowo - co chwilę padało, więc aparatu nie zabierałem... A szkoda, 38 i 36 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ale masz super zabawę... powodzenia, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 @wobler129, to jeszcze takie garbusy plywaja w tym jeziorku na P..? i to przy tamtej wyspie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Paweł to nie Paklica.. tam już tylko plankton pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 wobler129 z czego te dopałki robisz? i jak je umieszczasz na główce? piękne rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jak będę na rybkach to zrobię foto. Te dopałki są z tego samego materiału co twisterki, nabijam pierw dopałkę, później twisterka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ale chodzi mi o te jakby koraliki czerwone...ciekawie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jako, że to jeden z moich ulubionych wątków... to hop na górę 32 cm. Szkoda tylko, że kolce położył. Avid Inshore 12 lb, P-line 15 lb nawinięte na jakiegoś tam dragona, cienki drucik i czerwony assasin na 7 gramach. Wrócę po te większe, wczoraj wygrały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi