popper Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No i po herbacie Gratuluję początku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dziś wraz z @fufiolsztyn wybraliśmy się na ryby, okonie jeszcze nie inwestują w gonady przez co nie ruszyły na jesienny żer, mimo to postanowiliśmy popływać po jeziorze Dadaj. Nie wiem czemu ale zaraz po zajęciu miejsc w łódce poczuliśmy duże pragnienie, być może dwudziestominutowa podróż dała nam się we znaki. Na początek Radek łowi płotkę na blaszkę mojego wyrobu, co zwiastowało słabą konkurencję wśród ryb, które były celem tej wesołej wyprawy. Następnie pojawiają się okonie jednak nie powalają wielkością, wyraźnie czuć, że woda jeszcze nie wystygła na tyle aby dać pasiakom sygnał do wielkiego żarcia. Wyraźnie nie jest to jeszcze odpowiedni czas na okonie ale lada dzień muszą ruszyć do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No koniec sierpnia i wrzesień to niby te grube... A u mnie w ogóle nie chcą gryźć. Ale są nowe przynęty i chęci, trochę odpoczynku i znów ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Coś tam skubie, czasem mocniej, czasem mniej ale skubie.Wczorajszy wypad przyniósł kilka 35-ków i z dwa większe któreprzy łódce zrobiły myk , pryk i machając czerwonym ogonemna pożegnanie krzyknęły what the fuck .Pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Czterdziestaki dwa. Jeden nawet z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Gdzies nam okoniowy temat zanikł.Nocki wyraznie chlodne, brania wyrażnie mocne.,, Zmeczyło ,, mnie to ciskanie wielkich blach, ripperow i kopyt. Zmieniłem cel polowania i niezmiernie sie uradowałem.Do jeziora wpływa mała rzeczka. Szerokości 10-12m. Glebokosci ,, po kolana ,,.Na pierwszym 3m spadzie namierzyłem watache garbusków.38 sztuk w przedziale 20-33cm na 5cm twisterka z 5gr ołowiu.Moge stwierdzić, że polowa wzieła z opadu a druga polowa z poderwania Wypasinego garba nie było, ale mam nadzieje ze gdzieś w okolicy sie kręci. Przesyłam kilka ,, pasiastych ,, fotek. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Jeziorowy pasiun nie mierzony ale troszkę pojeżdził,chapnął na 7,5 m na salmowego perczinga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Trochę Wam zazdroszczę chłopaki. Już nawet nie takich pięknych ryb, ale też, że biorą Wam na normalne przynęty. U mnie niestety najskuteczniejszy jest boczny trok, najlepiej w trollingu na dodatek. A tak bym chciał dostać coś na obrotówkę, woblerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Dzisiaj mimo wiatru, cały czas coś się działo, kilkadziesiąt pasiaków, niektóre takie przyzwoite Największe około 30-32cm, wiekszość rośnie. Edytowane 6 Października 2012 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Piękne okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 O proszę fajna woda, to i fajne garbuski, gratulację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flower Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dzisiejszy okoń 41cm.Złowiony jak widać na slider'a 7cm wersja tonąca.Oznaki jego żerowania było widać z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Flower gratulejszyn pięknie ubarwiony garb. Miałeś stalke, dobrze widze? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flower Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tak, do jerków zawsze używam stalki, okoniom nie robi to różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Flower gratulacje ! Piękny garbus. Szkoda, że mu kolców nie podniosłeś Byłby jeszcze piękniejszy. Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 42 cm złowiony na twistera motor oil z pieprzem. Płetwa taż nie sterczy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Taki przyłów szczupakowy Nowy rekord - równe 50cm na kopytko 4L na 30g.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 o ja pikuje! ale połowiliściee... gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Piękne okonie Panowie!! Gratulacje! A już 5 z przodu....WOW! @flower, co to za kijek? TBS od STC jakiś? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flower Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Piękne okonie Panowie!! Gratulacje! A już 5 z przodu....WOW! @flower, co to za kijek? TBS od STC jakiś? LTBC68MXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dlaczego Ten Garbus ma takiego Garba? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Piękne okonie Panowie poławiacie,moje gratulacje.Fotka ostatniego i jego garb wyglądają jakby dostał szarpakiem biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Rano pasiaki max 30; przed zmrokiem wypłynięcie na 2turę i miły przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi