mifek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dlaczego Ten Garbus ma takiego Garba? . stawialbym ze w latach mlodosci posluzyl komus za zywca. Zabieg przezyl i teraz wyglada tak a nie inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 A dla mnie to ewidentny dowód na to, że siedział w oczku jakiejś siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Piękne okonie Panowie...Jak malowane:)Ja byłem w centrum poustawiac woblerki i na uklejkę 4,5cm- o pracy raczej agresywnej,szerokiej i szalonej- skusił się jeden rzeczny fajny okonek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dzisiejsze podwieczorne pasiaki, kilka sztuk trafiło się całkiem przyzwoitych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Raz w roku znajduję czas dla tej wody. Ona dla mnie również znajdzie chwilkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Waldku gratuluję,choć nie ukrywam że bardziej liczę na Ciebie w wątku PSTRĄGI 2013,bo w tym roku coś nam się opuściłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Gryzą okonie. 39 cm na obrotówkę - w wykonaniu mojego Taty. i do wody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No, no Waldziu, garbik niczego sobie. Gratultuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Dziękuję Kilka takich 33-36 cm a na okrasę i finał dnia, coś ok. 4cm in plus w stosunku do poprzednika.Sprzęt: Legend Elite 8 lb 6,6 do ok 9g i 4 lb mocy + Daiwa Emblem-Z 2500iA, z żyłeczką Dual Band 0,14mm.Przynęta, biały-perła ripper Manns 5cm na główce 1/7g, woda ok.9,0m Gratuluję pięknego okonia - niestety prezentacja ryby dyskwalifikuje Twoje foto do publikacji na J.plTrudno Edytowane 2 Października 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No ten już Proszę Kolegi Szanownego ładny jest. Gratulacjon,Zh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Waldeczku pojechałeś po bandzie z pasiakami .Moje gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Gratulacje wszystkim Łowcom Okoni!Dzisaj też troche połapałem wszystko 2 kopytko, sorry za jakość zdjęcia dopiero ucze robić samowyzwalaczem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Już coraz mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Graty PANYPanie Waldek, teraz takie normalniejsze ;q u mnie to to ci już ładne garbiki by były Ja w sobotę 16 W niedzielę 11 W większości na różnego radzaju główki od Roberta Wszystkie ryby dalej rosną, na fotach ryby 31i32cm Edytowane 6 Października 2012 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Okonki przyjemne trzaskasz,ale chyba boleniom już całkiem nie odpuściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Okonki przyjemne trzaskasz,ale chyba boleniom już całkiem nie odpuściłeś? Okonki ta takie urozmaicenie w cięższym opadzie... teraz to już więcej pływam, a bolki wolę łowić z brzegu, przyczajka i obserwacja terenu to to co lubię Choć dzisiaj rano bolki chodziły tak jak w pełni lata... "niestety" zaczęły ostro żreć 2 dni temu jeden znajomy , w ciągu 10 minut przyłowił 2 takie pod 70, tylko "pach, pach, pach..." (uderzenia w łeb) i spłynął z "boleńiowina"!!!!!!!!!!!!! Żeby nie było OT, zaraz, jak kumpel mi przyśle foty, to dzisiejsze "garbiki" wrzucę. Jak się teraz ustawia podkreślanie błędów? EDIT:Dzisiaj 9, 2wieksze, 5sredniaczków i 2 maluchy. Fot.GEMBA Edytowane 26 Stycznia 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Jakby się "woda nie wylewała" to ostatnia fota iście kalendarzowa! Brawo Piotrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) To i ja Coś dodam Moje Pasiaczki z nad Mazurskich Jezior. W tym roku ładnie gryzą. Zdjęcia niestety robione telefonem ;/ Edytowane 7 Października 2012 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Wczorajszy Burzański przyłów. Sprzęt "typowo"okoniowy:MHX ST1204F,ZAUBER 4000,Plecionka Spider Wire Stealth Yellow 0,25. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ładny rzeczny garbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos1988 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja dziś przypadkowo odkryłem że na wodzie która dobrze znam są piękne garby.Zawsze łowiłem tam szczupłe na spore gumy,gdzis jadąc obok zbiornika pomyślałem że zajade i porzucam "poł godzinki" miałem w aucie paprochówkę z wczorajszego wędkowania.Nigdy nie złowiłem tam ladnego okoni wiec nie liczyłem na fajerwerki.Kilkanaście rzutów paproszkiem seledyn z brokatem (podwójny ogonek 2,5cm) i pięknie gra szczytówka wklejanki,szczupły 35-40cm fajna zabawa.DObrze ze spodiewając sie obcinek założyłem przypon na 2,5kg 10cm.Kolejne dziesięć minut i branie,po holu widzę ze to chyba okoń i to ładny.Powoli holuje i widzę już rybę a za nią jak cień podąża kolejny garbus ,sporo większy.Podbieram tego ma okolo 30-32cm ,bardzo ładny.szybko wypuszczam rybkę.Rzut w miejsce gdzie widziałem wiekszego kilka obrotów i LUPPPP!!! kij pięknie pulsuje,luzuję hamulec.delikatny hol i podbieram ręką przy brzegu.Nie mam miarki,aparatu Robie szybkie zdjecie telefonem i do wody.Piękny garbus wraca na rewiry z myślą żebym spotkał się z nim na lodzie bedzie wtedy frajda.Myślę że miał 35-40cm.Przy najbliższej wolnej chwili wróce nad te wody z aparatem.Miejmy nadzieję że bedzie okazja na fotkę dla uciechy forumowiczów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Swietne Pasiaki panowie! Ja dzisiaj zwariowalem nad moim ukochanym Menem. 31 Okoni w tym kilka 30 - 37cm 4 szczupaczki i 2 Sandalki. Sprzecik to moj Custom na Blanku Batsona XSB 822,5TC + Shimano Chronarch. Wabiki to Gumy Keitech w rozmiarach 7,5 - 12,5cm na glowkach 12 - 24gr. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 fajne Okonie Gugcio! u mnie na Dunaju też niektóre mają te czarne Punkty, nie wiem co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 @Smasher, Slyszalem ze to niby jakies pasozyty ale im w tym prawdy nie wiem. Dzisiaj o swicie znow tam bylem ale po 3 godzinach w deszczu dalem se spokuj. Jestem uparty wiec o kiju nie wrocilem i wyjalem 3 Zanderki, niewielkie ale zawsze cos. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 @ Smasher: W Zalewie Zegrzyńskim też mi się takie trafiają - dziś miałem dwa takie "kropkowańce". Również i ja czytałem, że to są jakieś pasożyty. Dawno, dawno temu, gdy zdarzało mi się łowić ryby spokojnego żeru, widywałem takie same plamki na płociach. Piękne okonie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi