piotrekadventures Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Może wielkością nie imponuje bo około 30cm ale fajne ujęcie wyszło (Pozdro dla operatora wariat camery). Jednak jeziorowe pasiaki są bardziej wypasione niż te z rzeki. Wziął na głębokości około 2m na wahadło widoczne na zdjęciu.plecionka 0.13 PP kij 2.7m konger team z wyrzutem 6-28g. wklejka. Kołowrotek penn slammer 260. Edytowane 24 Października 2012 przez piotrekadventures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dzisiejszy perchyk, który wyrównał moją dotychczasową życiówkę - 35,5 cm. Zdjęcie jest ale trochę z dupy, bo odpowiedniego sprzętu foto jak zawsze w takich chwilach zabrakło xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Piękny, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ostatnio i mi udało się wyskoczyć za pasiastymi irokezami. Kumpel był częściej i trochę złowił dzień wcześniej ja odnotowałem też dwa fajne zębate przyłowy - na szczęście plecionka mimo dość głębokiego zassania nie została przecięta. Łowisko : przymorskie jezioroŁowiliśmy na spadach trzcinowych i kamiennych rafkach na dość baltowatym akwenie. Rybki gryzą łądnie, ale gruuubych pasiaków nie widu ni słychu... Fotki kumpla jak był sam (czyt. beze mnie) : Tak było w zeszłą sobotę - tropiki. Na drugi dzień już pełne zapięcie polaru pod szyję i moje rybki.... plus moje dwa okoniowe przyłowy : i ostatni oko Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Wczoraj pofarciło się pięć okoni w przedziałe 30 a 35cm i ten jeden 40cm fota nie za bardzo za to rybka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wczorajszy 37,5cm dołożyłem centymetr do PBJak na mnie to złowiony na lekko, kijek TD 4-21/270 , GT R-A2500, pletka HM80 0,10 (nie polecam), gumka RELAXa 5cm, główka 6g od robertd. Był jeszcze 36cm, ale ten już tak bardziej po mojemu, na ciężko Zapomniałem torby a co za tym idzie miarki i aparatu... Jarek, dzięki za pomiar i foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Fajna czapa Piotrek Okoń również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wczorajszy 37,5cm dołożyłem centymetr do PBJak na mnie to złowiony na lekko, kijek TD 4-21/270 , GT R-A2500, pletka HM80 0,10 (nie polecam), gumka RELAXa 5cm, główka 6g od robertd. Był jeszcze 36cm, ale ten już tak bardziej po mojemu, na ciężko Zapomniałem torby a co za tym idzie miarki i aparatu... Jarek, dzięki za pomiar i fotoNie ma sprawy to naprawdę wielki zaszczyt fotografować i mierzyć takie piękne rybki no i patrzeć jak wracają do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jarek, Przemek Czapa ciepła i w miarę uniwersalna, dobra jak na tą porę roku. Można jej składać, przerabiać nauszniki i daszek... Na tej focie czapa bardziej widoczna:ten pasiaczek 36cm, kij do 35g, młynek 3500, PP0,19 , fluo0,72, gumka 5cm/ 20gram od Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Przyłów przy szczupaczkach 37cm http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1579533d87ef638e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tak ok 24.00 ,zaczęły się wieszać pasiorki ok 30 na kopytki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Toudinho,piękne fotki. Idealnie ostre, piękne kolory.Podobają mi się. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Sprzęcik: *Savage Gear Bushwhacker 243 cm, 10-40 g*Spro Red Arc 10400*PowerPro "0,19 mm"*Stan-Mar 0,23 mm*Mikado Fishunter 7,5 cm na 15 g Mustadzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ładny smoluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Niezłe pasiaki, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Gratulacje dla wszystkich łowców za piekne pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Okoń 42cm - nowy Personal Best . Warunki połowu:- miejscówka: jezioro na Żuławach,- przynęta: duża srebrna wirówka,- sprzęt: Kij Team Dragon, kołowrotek Shimano Twin Power.Ryba oczywiście niezwłocznie starannie wypuszczona.Dzięki chłopaki . Ore, ore, ore, ooore ... Pozdrawiam,marcinesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Okonisko marzenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 @ Marcinesz: Kapitalna ryba i prezentacja. Cacko. I niech zazdrośnicy syczą, że ręka wyprostowana. Nastroszona ryba wypełnia kadr i o to chodzi. Gratki Ps. A mówią, że wirówki w zimym okresie to mało skuteczny wabik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Gratulacje Marcinesz.Czekałem na tego okonia.Ja wczoraj miałem podobnego na kiju.Rybka wzięła na Slidera 12,ale niestety krótki dyszel,sztywna pała i tyle go widzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Wow... Okoń na Slidera 12, nieźle...Tak już jest z okoniami, że łatwo je stracić - ten akurat aż tak bardzo nie walczył, więc na szczęście nie spadł, a zestaw też miałem mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Okoń 42cm - nowy Personal Best . Warunki połowu:- miejscówka: jezioro na Żuławach,- przynęta: duża srebrna wirówka,- sprzęt: Kij Team Dragon, kołowrotek Shimano Twin Power.Ryba oczywiście niezwłocznie starannie wypuszczona.Dzięki chłopaki . Ore, ore, ore, ooore ... Pozdrawiam,marcinesz Piękny garbus!!! GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Wow... Okoń na Slidera 12, nieźle...Tak już jest z okoniami, że łatwo je stracić - ten akurat aż tak bardzo nie walczył, więc na szczęście nie spadł, a zestaw też miałem mocny.Mój akurat ostro walczył,w pierwszej chwili myślałem,że trafił mi się przyzwoity szczupak,a tu niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi