mario Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Gratulacje, Marcin! Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Piekny garbus Marcinesz,moje gratulacje.Prezentacja bez rozdziawionego dzioba tez o wiele bardziej naturalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Gratulacje Marcinie! Piękny pasiak i super prezentacja! Brawo!! Mi niestety nie dane było w tym roku nawiedzić "jeziora na Żuławach", spotkać podobnie zakręconych ludzików, gawędzić do późnych godzin przy Jägermeister 'ze, żeby z rana znów gonić króliczka....może za rok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Mi niestety nie dane było w tym roku nawiedzić "jeziora na Żuławach", spotkać podobnie zakręconych ludzików, gawędzić do późnych godzin przy Jägermeister 'ze, żeby z rana znów gonić króliczka....może za rok.. Dzięki wszystkim za miłe słowa . No właśnie to gawędzenie to również bardzo oczekiwana przez mnie część wędkarskich wypraw. W tym roku grany był Jasio W., Russian Standard Platinum i likier z truskawek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Przyłów przy sandaczowaniu na Martwej Wiśle. Parę minut wcześniej na tej samej przynęci powiesił się szczupak 80cm.Sorry za jakość fotki - to kadr z filmu z linku poniżej.PSA kto powiedział, że wędkarstwo to poważne hobby ? i krótki filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nono fajny garbusik heheh Jeszcze ze 2 razy śmigne na Martwą może coś się jeszcze połapie A ogólnie jak wyniki z tego wypadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Panowie orientujecie się, gdzie na Śląsku pływają jeszcze ładne pasiaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Hej!! No przecież masz na Przeczycach Na zalanej drodze jakiś czas temu były piękne. No i wiadomo... Dziećkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za miłe słowa . No właśnie to gawędzenie to również bardzo oczekiwana przez mnie część wędkarskich wypraw. W tym roku grany był Jasio W., Russian Standard Platinum i likier z truskawek ...Wędkarskie opowieści po całym dniu spędzonym na łodzi to jest to! To widzę, że nie dość, że w tym roku "smakowo" było, to jeszcze nawet ryba gryzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Przemek, jutro jadę, bo w weekend będzie za gęsto. Ostatnio szczupak 80, 8 takich okoni jak na zdjęciu i sześć krótkich zanderów.Koledzy różnie, ale dużo mniej mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 MR-PERCHHmmm no dokładnie można zarobić 25 gramówką w czoło Ale w stronę fosforów? Czy po drugiej stronie mostu w stronę gdańska bardziej próbowaliście? No to szczupaczek niezły a i okonkami by nie pogardził ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Szczupak i parę okoni w pobliżu stanowiska kutrów. Reszta okoni i krótkie sandacze na prostce przed fosforami. Na filmie widać scenerię, ja nie robię tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Okoń 41 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Okoń fajny,tylko szkoda prezentacji.Szkoda,że nie miał kto Ci pstryknąc zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Damian gratuluje. Domyślam się że, rybka z dzisiejszego treningu przed jutrzejszymi zawodami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Okoń 41 cm Gratuluje wspanialego pasiaczka i mam pytanko jezeli mozna wiedziec co to za kijek i wielkosc kolowrotka poniewaz kompletuje ot taki wlasnie zestaw pod okonia na ultra-lekkie przynety z góry dziekuje Edytowane 17 Listopada 2012 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Fenwick river runner do 5 albo 7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Panowie popatrzcie tu, co potrafi ten kijek http://www.wksprzemysl.2ap.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=35 To jest nasza strona w trakcie rozwoju Kijek jest do 9 gramów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Gratuluje wspanialego pasiaczka i mam pytanko jezeli mozna wiedziec co to za kijek i wielkosc kolowrotka poniewaz kompletuje ot taki wlasnie zestaw pod okonia na ultra-lekkie przynety z góry dziekuje Witam,Krakus podobnie jak czkawa zapraszam do obejrzenia filmu. Kolega damien79 holuje na River Runnera 0,8-9gr 203cm okonia 43 cm zwróć uwagę na ugięcie podczas holu obu ryb zapewniam że drobne okonie ( 15-20 ) nie mają prawa spaść podczas holu. Oczywiście gratuluje rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Panowie popatrzcie tu, co potrafi ten kijek http://www.wksprzemy...id=67&Itemid=35To jest nasza strona w trakcie rozwoju Kijek jest do 9 gramów.Pozdrawiam Tam jest jeszcze suuum na taki zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dokładnie Filmik troszeczke przydługi ale sum nie chciał szybko skapitulować , ja miałem czas a damian dużo miejsca w telefonie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tak Pawle, musiałem sobie przypomnieć jak się łowi rybki z brzegu gdyż w tym roku poświęciłem czas łapiąc tylko z środków pływających. Kołowrotek Shimano wielkości 2500. Dobrze wyważa ten kijek podobnie jak np Ryobi Zauber 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Piątek opływałem cały dzień duże nadmorskie jezioro z marnymi wynikami. A tutaj dzisiejszy z małego leśnego jeziorka. Wziął koguta 8g (jeden z serii które wrzuciłem w swoim watku lurebuilding) kremowe pióra kołnierz róż fluo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Gratuluje wszystkim Lowcom! U mnie z pasiaczkami roznie, raz sa raz ich nie ma :-) 2 Najwieksze z wczoraj a bylo ich 13. 2 Ost fotki ta ta sama rybka ;-) Sprzet to Kijek Evergreen Tactics The Tempest do 1ozMlynek Zillion R Wbiki to Easy Shiner 3" firmy Keitech na 12gr i Soft 4 play 9cm na 21gr. zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Gratuluje, mogles dac znac ze idziesz na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi