Skocz do zawartości

OKONIE 2012

hobbyspin78

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje Marcinie! Piękny pasiak i super prezentacja! Brawo!!

Mi niestety nie dane było w tym roku nawiedzić "jeziora na Żuławach", spotkać podobnie zakręconych ludzików, gawędzić do późnych godzin przy Jägermeister 'ze, żeby z rana znów gonić króliczka....może za rok.. ;)

Mi niestety nie dane było w tym roku nawiedzić "jeziora na Żuławach", spotkać podobnie zakręconych ludzików, gawędzić do późnych godzin przy Jägermeister 'ze, żeby z rana znów gonić króliczka....może za rok.. ;)

Dzięki wszystkim za miłe słowa :). No właśnie to gawędzenie to również bardzo oczekiwana przez mnie część wędkarskich wypraw. W tym roku grany był Jasio W., Russian Standard Platinum i likier z truskawek :)...

Dzięki wszystkim za miłe słowa :). No właśnie to gawędzenie to również bardzo oczekiwana przez mnie część wędkarskich wypraw. W tym roku grany był Jasio W., Russian Standard Platinum i likier z truskawek :)...

Wędkarskie opowieści po całym dniu spędzonym na łodzi to jest to! To widzę, że nie dość, że w tym roku "smakowo" było, to jeszcze nawet ryba gryzła ;)

Gratuluje wspanialego pasiaczka i mam pytanko jezeli mozna wiedziec co to za kijek i wielkosc kolowrotka poniewaz kompletuje ot taki wlasnie zestaw pod okonia na ultra-lekkie przynety z góry dziekuje :)

Witam,

Krakus podobnie jak czkawa zapraszam do obejrzenia filmu. Kolega damien79 holuje na River Runnera 0,8-9gr 203cm okonia 43 cm zwróć uwagę na ugięcie podczas holu obu ryb :rolleyes: zapewniam że drobne okonie ( 15-20 ) nie mają prawa spaść podczas holu. B)

Oczywiście gratuluje rybki

Gratuluje wszystkim Lowcom! U mnie z pasiaczkami roznie, raz sa raz ich nie ma :-)

2 Najwieksze z wczoraj a bylo ich 13. 2 Ost fotki ta ta sama rybka ;-)

Sprzet to Kijek Evergreen Tactics The Tempest do 1oz

Mlynek Zillion R

Wbiki to Easy Shiner 3" firmy Keitech na 12gr i Soft 4 play 9cm na 21gr.

zdr

post-48077-0-70158400-1353764166_thumb.jpg

post-48077-0-96208100-1353764318_thumb.jpg

post-48077-0-75264200-1353764347_thumb.jpg

• Like 1