Gugcio Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dzieki ale bylem wczoraj przed praca tak na spontanie i o maly wlos bym sie nie spoznil :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ładnie Gugcio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Piękne garby chłopy łowicie. MR-PERCH gratuluję wyników na znajomej mi wodzie- MW, ja niestety łodzi nie mam, ale z brzegu też coś można wydłubać. Generalnie ten sezon na Martwej niezły, ale okoni 30+ było zaledwie kilka. Edytowane 25 Listopada 2012 przez Bartek85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 bartku a w jakim rejonie mw? Ja dopiero w tym roku zaczalem zwiedzac ten zbiornik i bardzo mi sie podoba. No ale wiecej sandaczy a raczej sandalkow padlo niz okoni choc wiem ze i tam sa niezle garby;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Przykładowo: Przeróbka, Rafineria, koło mostu wantowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Dzisiaj nie bylo lekko ale jakis rodzyneczek sie trafil :-) Edytowane 25 Listopada 2012 przez Gugcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kilka okonkow z przed tygodnia.Dzisiaj pogoda kazala siedziec w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 piękne klocki, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Śliczne garbusy:)graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Gratuluję łowcom okoni piękne pasiakuny.To i ja sie pochwalę 43 cm.Zdmuchnął gumisia na 17 gr główce na 5-6 metrach,Miał być zanderosus cwaniakus ale i tak cieszy.PozdrawiamZH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Remas super garb, widać, że bardzo zdziwiony, tyle lat beztrosko pływał a tu nagle ktoś go miętosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 HEHEHE ta kopara czarnuchowi opadła.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 piękny klocek :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zander hunter.Widzę znajomą część M. Wisły było troche tego więcej? Mam zamiar jutro pomknąć. Piękny Garb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zander hunter.Widzę znajomą część M. Wisły było troche tego więcej? Mam zamiar jutro pomknąć. Piękny Garb. Pozdrawiam Hej!Kilka jeszcze było,ale już nie tak czarnych,grubych i dużych Pozdro,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Okonitsu jak się patrzy, mam nadzieję, że będę miał chociaż czas powiercić w lodzie bo już zapomniałem jak wygląda wędka :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Remas super garb, widać, że bardzo zdziwiony, tyle lat beztrosko pływał a tu nagle ktoś go miętosi Faktycznie, aż mu kopara opadła . Ładny garbusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Hej!Kilka jeszcze było,ale już nie tak czarnych,grubych i dużych Pozdro,RadekStrzala Radziu, dobry wyjazd, trza powtórzyc next year.Dzieki i pozdro, ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plenoque Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Zander Hunter gratulacje! Widziałem Twoją zdobycz na własne oczy bo poniekąd byliśmy z kolegą świadkami połowu. Mam pytanko: czy trafiliście też szczupaki na tym wypłyceniu? Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2012 przez plenoque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zander Hunter gratulacje! Widziałem Twoją zdobycz na własne oczy bo poniekąd byliśmy z kolegą świadkami połowu. Mam pytanko: czy trafiliście też szczupaki na tym wypłyceniu? PozdrawiamAno trafił się jeden z 80 cm ale tylko go zobaczyłem i po małym pirueciesię wypiął się . No i zaliczył mój kompan obcinkę i ugryzienie w gumisia.W ogóle ten dzień należał do okoni i szczupaka bo zandery tylkote z przedszkola brały. I na kilku łodziach widziałem jak pajki były podbierane.Pozdro i do zoba nad wodą,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Czyzby okoniowi lowcy czekali na pierwszy lod ?U nas zima dopiero wyzej n.p.m. wiec cos sie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Gratki wszyskim a w szczegolnosci tobie @Woblerus. U mnie chyba koniec :-( Woda na Menie podskoczyla a starorzecze juz prawie zamarzlo ;-( Sprzet tez juz zamarzal. No coz teraz czekam na Pstragi, jazi i klenie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja dzis zaliczylem pierwszy wypad na lod, ale niestety nie mam sie czym pochwalic w temacie... 2 male garbuski w pierszych minutach, a pozniej ryby gdzies znikly? W sumie wywiercilem z 40 dziur na glebokosci od 0 do 7 m. Lod na poludniu Norwegii ma juz 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Doszlem do miejsca "W sumie wywiercilem z 40 dziur na glebokosci od 0 do 7 m" i pomyslalem Samobojca ale naszczescie napisales na koncu co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi