Nesta Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Piękny. Blacha czy mormycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja tez wczoraj machalem i ja troche .100- te kipow i kilka sredniakow jeden wiekszy .Ale bylem w na nowej wodzie ,ryby zlokalizowalem dopiero na godzine przed czasem gdzie mialem sie zwijac .Ale jak zaczely gyzc to jak wsciekle .Co ciekawe zaczalem kombinowac nawa technika ktora sprzedal mi pewien Fin ja sie okazalo nie wpadl bym ana to sam ale kurcze fajnie sie lowilo .Zamiast podciagania klasycznego ,bylo podciagniecie i powolne podnoszenie blaszki na przemian z opuszczaniem .Ryby braly pewnie i zasysaly kotwice jak glonojady .Przypominalo to troche polow na mormyche tyle ze bez dragan .pozdrawiam serdzcnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To jest wyczyn!Grubyzwierz najszczersze gratulacje.Piekny kawal konia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja pierdziele, @grubyzwierzu - piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tym razem tylko 43cm.Za to w zimowej scenerii.Pozdrawiam. TYLKO 43 ... Ja Ci dziękuję za takie tylko Ja chcę łowić tylko takie TYLKO !!! Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ale okaz, RESPEKT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzięki Panowie. Okoń wziął na blaszkę, tak jak wszystkie pozostałe. Wiem, że w tym jeziorze pływają okonie z szóstką z przodu, może kiedyś i takiego uda się upolować Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Super ryby, stare dziadki już z brodą... Chronić, nie chwalić się, łowić, wypuszczać i cieszyć się z takiego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Kapitalny 50tak PASIAK i to z naszych wód, wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Grubyzwierz ukłony niskie dla kolegi .Kapitalny pięćdziesiątak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 piękne rybki, i pogoda ładna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Waldek mój imienniku @grubyzwierzu. Jasny gwint. Jeśli jeszcze potwierdzisz mi, że to z Szarcza, to będę miał koszmary Ja wciąż nie dosypiam, z powodu jednego wspomnienia z tamtej, wrześniowej wody.Piękny garb i wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Popper, masz rację - w Szarczu pływają ogromne okoniska, podobnie jak w Chłopie i Lubikowskim. Rozmawiałem kiedyś z kolegą nurkiem - widział w Szarczu szczupaka.. - ehh... kłoda jednym słowem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kilka dni temu chyba Cię widziałem GrubyZwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 @wobler129 skoro wiesz juz gdzie @grubyzwierz łowi takie garby, to wypadałoby w ramach kolezenstwa zdradzić mu swoje szczupakowe eldorado. A może to ta sama woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 @wobler129 skoro wiesz juz gdzie @grubyzwierz łowi takie garby, to wypadałoby w ramach kolezenstwa zdradzić mu swoje szczupakowe eldorado. A może to ta sama woda a ja mysle, ze wlasnie w ramach kolezenstwa wypada siedziec cicho i grac czeski film gratuluje pieknych garbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Waldeczku,twój okoń powalił mnie na kolana ,piękności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Czesc Waldek... Przemo opowiadał mi pół metrowcu:)Gratulacje My narazie na okolicznym Niesłyszu i wodach w okolicy Łagowa słabiutko.. Latem byłem kilka razy na Lubikowskim, woda ma ogromny potencjał do wielkich okoni.. Ale mi coś tam nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Gratulacje,gratulacje.I to się nadaje na pierwszą stronę kalendarza.Taka ryba powinna być w jakiś sposób wyróżniona.Przecież to okaz nad okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Chyba nam grubyzwierz wątek pozamiatał na wstępie ,gratuluję szczerze i życzę łowcy jeszcze większych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam. Dzisiejszy okon 45cm. Sprzet: Talon 6+ i Shimano Stella Salt Water 4000, przyneta: kopyto Relax, 4 cale. Zapany przy szczupakowaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Suli farciarzu gratulacje .Taki gumiak i trafił się piękny okoń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ładny garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ładny pasiak, już się nie mogę doczekać maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Oj znowu okazowy ,, garbus ,, jeszcze troszeczke. Juz sie zawziolem i jeziorko upatrzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi