Andrzej Stanek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Cześć Szukam tuby pod muchówkę z pracowni, konkretnie pod kijek #2 trój skład. Zasięgnąłem języka tu i tam jednak na nic oryginalnego nie natrafiłem. Podobają mi się firmówki SAGE, WINSTON, REC. Czy znacie może producenta, pracownię, dystrybutora, który coś takiego ma lub zrobi. Biorę pod uwagę każde ciekawe rozwiązanie - nawet tuba bambusowa odpowiednio spreparowana. Podstawowa zasada - bardzo estetyczne wykonanie...Widziałem kiedyś na targach w Zabrzu na jednym ze stoisk katalog rękodzieła w skórze, producent z Włoch. Czyli coś takiego na rynku funkcjonuje. Uprzedzam, te z Krakowa nie wchodzą w grę, zbyt ciężkie. Może macie jakieś sprawdzone namiary lub fajny pomysł co można by zaadoptować. Potrzebuję tuby długość 95cm i średnica 5cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kup sobie aluminiową a później pomyśl czym okleić ewentualnie inne bajery zrobić. http://www.sansport.pl/index.php?main_page=product_info& cPath=77&products_id=345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 A masz namiary na coś podobnego jak REC w polskim wydaniu: http://www.rec.com/html/rodcasealuminum.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dzięki, może coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 kawalec ma w ofercie niezłe tubypozdróka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Takiego cudeńka to nie mam do sage zaxisa taką u Frania sobie zanabyłem .U nas ciężko chyba będzie coś takiego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Sprawdziłem Kawalca ale toto samo co te Józka z linku...Mam nowy kijek który wymaga czegoś extra, będę szukał kontaktu na REC-a. Nic innego nie pozostaje...Jak by co to piszcie, zapewne nie jestem osamotniony w tym temacie. PSSprawdzę jednak te Szajnika, może będą dobre. Zawsze to szybko i w kraju. Chyba mniej kuszą na tylnym siedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Andrzej te od Szajnika są w niezłym wykonaniu.Malowane proszkowo, przyzwoita nakrętka.Zawsze możesz pomyśleć o jakim bajeranckim oklejeniu, ale będą kusić, raczej trzymać w bagażniku wypada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A ja bym się skontaktował z Salix Alba i popytał o jakiś custom. widziałem w sklepie Głowatka niedawno tubę, która zrobiła na mnie spore wrażenie - całość obszyta jasna skórą, bardzo subtelna i w fajnych proporcjach, w sam raz na lekką muchówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Miałem coś takiego w ręce - ciężkie jak cholera a tak to wszystko ok. Przy plecaku trudno to nosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 To nic nie kombinuj tylko malowana aluminiowa i będzie lekko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Lekkie, estetyczne, ale nie bajeranckie, są te od Stańczaka z Ciechanowa. Sam mam takie trzy i sobie chwalę.Facet robi na miarę. http://www.haczyk.pl/haczyk/polectuby.htmlKiedyś można je było w sieci znaleźć, teraz już pewnie tylko na telefon.http://ciechanow.l.pl/tuby-wedkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zerknij jeszcze do mrfc. Maja bardzo ladne i niedrogie tuby landmarka.Troche podobne do tych z rec, tylko ze wylacznie biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Fajne... Tylko jak ugryźć ten temat...Dojdzie zapewne wysyłka, VAT, cło. Kije które potrzebują tuby to:- CTS Affinity 11' #7 trój skład (Switch)- CTS Vintage 8'6'' #2 trój skład Dzięki za info. PSTak dla innych zainteresowanych, może ktoś to skalkuluje - ile wyjdzie z dostawą pod drzwi. http://www.mrfc.com/MadisonRiverShopping/SearchResult.aspx?K eyWords=tuby%20landmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_z2 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witaj Koszty dostawy ? napisz do Medisona , zawsze odpowiadają.Z praktyki mogę powiedzieć, że jeśli wartość przesyłki z kosztami nadania wynosiła do 80 $, UC nie naliczał cła i VAT. PozdrawiamZbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 madiosn zawsze wysyła najtaniej jak się da.poza tym jeżeli poprosisz zaniży fakturę do 50usdpozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dzięki Panowie, muszę syna lub córkę uzbroić w ten temat. Znają język niech działają. Dzwoniłem dzisiaj za tubą do Pana Sz. Bieszczady, mróz podobno tęgi i metalu się nie tykają. Ci to mają dobrze, jest mróz nima pracy. Grzeją kupry na zakuprzu...Józek ty też miałeś wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Paweł Olszewski chyba robi a na forum Wojtek vel woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Andrzej byłem na delegacji.Przy gruncie o 7.00 u mnie było-24 .Można sezon na pstrąga otwierać .Przy takiej temperaturze nie można spawać metalu chyba że w pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 madiosn zawsze wysyła najtaniej jak się da.poza tym jeżeli poprosisz zaniży fakturę do 50usdpozdrówka Ale mi nie udało się z nimi dogadać...Nawet nie raczyli odpowiedzieć... Ale towar i koszty wysyłki O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tomek, przy zapłacie jest okienko na dodatkowe info.tam piszesz bo ci na wątrobie leży i po robocie. Oni aż reguły nie odpisują chyba że coś jest nie jasnePozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Tuby dotarły.Dzięki za pomoc. PSJedna z tub wymiar: długość - 115cm, średnica - 6cm jest za krótka. Nie wiem jak to się stało. Będzie wystawiona w dziale k/s po kosztach sprowadzenia z USA - pełna dokumentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Toś Andrzej strzelił babola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi