lukomat Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Cześć i czołemWygląda na to, że całkiem niespodziewanie skisnę przez weekend w Bergen. Czy są jacyś forumowicze z okolicy tego uroczego miasta chętni na spotkanie? Nieśmiałych zapraszam na priv.PozdrawiamL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zerknij na FB ,są dwa profile : Balina Ship i Wędkarze w Bergen . Byłem tam 3 tygodnie ,weź porządny kij spiningowy i zapas gum . Dorsze ,rdzawce i inne wargacze można łowić z brzegu . Mega jazda . Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ten weekend właśnie się zaczął i jestem bez sprzętu. Szukam zajęcia na sobotę i niedzielę, bo inaczej pozostaje mi spacerowanie po mieście. Nie mam FB, liczę że może ktoś tu zajrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Proszę ,to numer kontaktowy do Balbina Ship : +47 908 76 002 ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi