Tomas Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ten chłopak to ma jaja.Po takim wypadku wielu spisało go na straty,a tu proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Pewnie Forester 2,0 NAJa zadam głupie pytanie. Czym się różni ta wersja od pozostałych? Ostatnio kupiłem łódkę która trochę waży i obawiam się że moje auto obecne nie poradzi sobie ze slipowaniem (a raczej już to wiem ) No i zastanawiam się nad zakupem auta które będzie służyło do codziennej jazdy a jednocześnie wytarga mi kajaka z wody pod pość stromy podjazd. łódka z przyczepką waży niepełne 750 kg A nie chcę uwiązywać sie tylko do jednej wody poprzez wykupywanie jakiejś miejscówki marinie. No a forek już dość dawno mi chodził p głowie choć przyznaję się że nie zgłębiałem zbyt tego tematu. A teraz jak oglądam lokalne oferty w tym modelu to można trafić coś w miare rozsądnego za nie za wielkie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Cześć!Jak już chyba wspomialem w innym wątku(?)od 7 lat mam Forestera 2,0 wolny ssak,ostatnia poprzednia wersja i myślę,że ten model spełni MIGOTK-owe oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Bardzo dobrze zrobiony dokument o TT. Najbardziej prestiżowym wyścigu w historii sportów motorowych. Dużo wywiadów. Miło się ogląda. Polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Mamy w mijającym roku 60 rocznicę powstania jedynego rodzimego motocykla 4-suwowego, w okresie okupacji radzieckiej w Polsce. Prototyp Junaka przedstawiony w roku 1953. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tematy o JDM powracają jak bumerang. Nie darzę obywateli Japonii żadnym specjalnym uczuciem, ale doceniam to, że mogą być najlepsi jeśli tylko zechcą. Mamy rok 2014. 50 lat temu w roku 1964, w Japonii Honda rywalizowała w mistrzostwach świata. W klasach Motocykli 125 i 250 walczyły, odpowiednio 2 modele:RC146: 4 cylindry, 4- sów, 28 KM . Pojemność 125cm3. RC 164: 6 cylindrów, 4- sów 54 KM . Pojemność 250cm3 W tym czasie w Polsce ludowej produkowano między innymi syrenę 103 o mocy silnika 30 KM z 600cm3 oraz Junaka, 4-sów 19 KM w wersji komercyjnej. 50 lat temu... 6 cylindrów w pojemności flaszki wódy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć,wstawię swoje dwa grosze do tematu.Jestem fanem motoryzacji klasycznej - jak to napisał kiedyś ktoś na forum - z czasów kiedy auta robiono z prawdziwej blachy, drewno było ozdobą a plastiku używano do wysadzania mostów.pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 @Soja. To Twoje? Grubo. Piękne klasyki. Zazdrość. Tymczasem: Kanał dla wszystkich pełnosprawnych, którzy pamiętają co to gaźnik. Bardzo rozległy przegląd rozmaitych modeli. W tym odcinku Plymouth Barracuda (znana z serialu Nash Bridges). http://youtu.be/VzHxZ2f7HwY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Dla miłośników WV Passata http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YZhfJrX40rc Edytowane 18 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja zadam głupie pytanie. Czym się różni ta wersja od pozostałych? Ostatnio kupiłem łódkę która trochę waży i obawiam się że moje auto obecne nie poradzi sobie ze slipowaniem (a raczej już to wiem ) No i zastanawiam się nad zakupem auta które będzie służyło do codziennej jazdy a jednocześnie wytarga mi kajaka z wody pod pość stromy podjazd. łódka z przyczepką waży niepełne 750 kg A nie chcę uwiązywać sie tylko do jednej wody poprzez wykupywanie jakiejś miejscówki marinie. No a forek już dość dawno mi chodził p głowie choć przyznaję się że nie zgłębiałem zbyt tego tematu. A teraz jak oglądam lokalne oferty w tym modelu to można trafić coś w miare rozsądnego za nie za wielkie pieniądzeStały napęd na cztery koła, bez turbiny, posiada reduktor i jeden z mniej awaryjnych silników.Posiadam od 2 lat i na rybki jest zaj...ty, a po asfalcie też bardzo dobrze się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 kiedyś takim sprzętem jeździłem - M-72 z koszem z 1956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 19 Stycznia 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @robas: Rajd u Janka wymiata, pewnie jak ktoś się gdzieś tam napatoczył przy okazji mógł zaniemówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 pamiętam jak z kumplem jechaliśmy przez wioskę w skórach i hełmach a la wermacht , gdy nas dzieci zobaczyły , najpierw zaskoczenie , później szybka ucieczka przy sklepikach pytanie czy to bmw , tłumaczyłem że ruskie bmw , a i tak nie za bardzo kumali co to za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 20 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobrze, że nie trafiliście na jakiegoś starszego jegomościa, co to czekał na zemstę na Niemcu - mógłby z dubeltówką się wynurzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=78DY1TkdHV8 Edytowane 23 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 23 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Tankowanie http://img.myepicwall.com/2014/01/9853ab7cd8b398f23fa27c2a86cff536.gif Edytowane 27 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Robert ostatnio, niestety płaci frycowe, dużo się uczy. Zalicza dzwon za dzwonem. Mimo wszystko... Kto chciałby zostać pilotem Roberta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Cześć,wstawię swoje dwa grosze do tematu.Jestem fanem motoryzacji klasycznej - jak to napisał kiedyś ktoś na forum - z czasów kiedy auta robiono z prawdziwej blachy, drewno było ozdobą a plastiku używano do wysadzania mostów.pozdrawiam111.jpgMilaem takiego kubusia a raczej mial go moj ojciec, na nim szlifowalem kunszt prowadzenia auta.Auto bylo z 73 roku wiec bylo odemnie starsze 7 lat.Zamki byly tak wyrobione ze mozna go bylo otworzyc patyczkiem od loda moj swietej pamieci tata zmienil zaplon w ten sposob ze nie odpalalo sie klasyczniem tzn najpierw nagrzanie swiec zarowych, przez pociagnieie "lizaka" a pozniej dociagniecie go po czym nastepowal zaplon, tylko ciagnelo sie lizaka na maxa a jak juz swiece sie nagrzaly to przy siedzeniu na wysokosci lewarka skrzynie biegow, zrobil otwor w ktorym umiejscowil "wlacznik" od wiertarki, jak swiece byly nagrzane to wciskalo sie przycisk aby zalaczyc rozrusznik.Moj tata byl fajnym gosciem, mial wiele pomyslow.Nie zapomne jak raz zatrzymalem sie na miescie i zabralem grupe kolegow wracajacych do domu, jeden z nich mial wade wymowy, nie wymawial litery "R".Byli upaleni (chociaz ja sam osobiscie jestem pzreciwniekiem narkotykow pod kazda nawet najdelikatniejsza postacia) ten z wada wymowy powiedzial " o kułwa mełcedes ja piełdolłe ale błyka, stałego?" zgadnijcie jaka byla reakcja innych pzdr fanow motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qypLCGIKntg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jest do kupienia na ebayu kierownica z McLarena 2003 Kimi Raikkonena. Jedyne $24 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez janusz.walaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi