SpinTrout Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam jestem nowy na forum.. Otóż mam pewien problem z oczkami woblera, mam qpione oczy 3d ale chciałbym także robic oczy farbą a wiec moje pytanie brzmi jaka farbe musze qpic by robic wlaśnie oczka malowane?? Aha i tak przy okazji czy jest tu może jakiś forumowicz który ma na sprzedaż listewki lipowe bo w moich okolicach naprawdę ciężko o coś takiego? Jak coś proszę o namiar dziękuje i pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Do malowania oczek kup farby nitro - żółtą i czarną - maluj patykami - żółtą farbę nakładaj patyczkiem o większej średnicy a czarną o mniejszej średnicy. Mam tez namiar na listewki lipowe, ale to na pw jakby co albo na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja jak maluje oczka to za pomoca trzonków pendzli oraz rownież uzywam farb nitro;] a jak potrzbujesz lipy to ja mam czym sie podzielić więc jeśli jesteś zainteresowany napisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Mozesz tez uzyc zywicy zmieszanej z brokatem ,poprzeddio zrobic otwor wiertlem lub kamieniem storzkowym na trzpieniu 3mm pasujacum do Dremela.Daje jajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dzięki za info Witus a jakiej żywicy używasz? i gdzie taką można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nawt nie wiem jaka to zywica ,kupilem od znajomego gdzie produkauja lodzie wedkarskie.Ogolnie jest wiele dostepnych ,poczytaj na forach modelarskich ,tam jest wiele ciekawych informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Może coś w tym stylu? http://allegro.pl/zywica-epoksydowa-epidian-5-1-0kg-i2085943 951.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ciekawa sprawa z tą żywicą wymieszaną z brokatem - przy następnej partii trociówek trzeba będzie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Stosujesz dosyć nowy sposób pisania słowa kupić. Możesz nam wszystkim wytłumaczyć co leży u podłoża zmiany normalnej pisowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Stosujesz dosyć nowy sposób pisania słowa kupić. Możesz nam wszystkim wytłumaczyć co leży u podłoża zmiany normalnej pisowni? Nic.. Poprostu pisze bo tak lubię .. chyba nie naruszyłem zasad regulaminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 To go nie czytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 jA tAKrZe pISze bO tAK LubiE, tYlkO pO cO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jeżeli sprawia to jakiś problem mogę pisać normalnie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmmkot Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja n13 problemu piż qupić jak ci się podoba - co tam nasi dziadowie oddający życie (lub rzycie co za różnica co oddawali) za to byśmy mogli posługiwać się językiem polskim............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jeżeli sprawia to jakiś problem mogę pisać normalnie kupićBędziemy wdzięczni - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi