fish28 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Część, znalazłem na YT ciekawy kanał. Gość niszczy wędki i kołowrotki????Wrzucę kilka ciekawszych filmików, ale jest tego znacznie więcej.EDITNie bardzo wiedziałam gdzie to wrzucić, ale jak przekładnie na wierzchu, to stwierdziłem że pasuje tutaj???? Edytowane 5 Września 2018 przez fish28 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Sorry za ofa, ale jak patrzę na tego typa niszczącego sprzęt na 1-szym filmie to scyzoryk się w kieszeni otwiera. Kolejnych nie oglądałem...;p Edytowane 5 Września 2018 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Maciek a ja zaś polewke mam z typa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Wygłupy z wiertarką to przegięcie, ale sprawdzanie co się stanie z kołowrotkiem po zatopieniu czy rzeczywistą wytrzymałość wędziska ... Czemu nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Maciek a ja zaś polewke mam z typa.. Grzesiek zależy z jakiej perspektywy się na to spojrzy , tutaj albo trzeba się śmiać, albo nie oglądać, żeby się nie denerwować ;p, ale mając świadomość, że to nie mój , Twój sprzęt, tak jak Sławek wspomniał, można się czegoś nauczyć lub coś sobie uświadomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Ja to się śmieje, z tego śmiesznie to robi wszystko.. I do tego te teksty po rusku:) Przez chwile myślałem że pod pociąg coś podłoży ale zwątpienie nastąpiło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Sorry za ofa, ale jak patrzę na tego typa niszczącego sprzęt na 1-szym filmie to scyzoryk się w kieszeni otwiera. Kolejnych nie oglądałem...;pAle co w tym takiego strasznego?????Ludzie nie takie rzeczy robią, a tutaj można zobaczyć jak sprzęt zachowuje się w extremalnych warunkach. Pewnie większość osób nie zrobi ze sprzętem podobnych rzeczy, ale nie zapominajmy o tym że idiotów nie brakuje ????Nie jesteś ciekaw ile potrafi wytrzymać kołowrotek czy wędka? Mnie to bardzo ciekawi.Po za tym to nie mój sprzęt i fajnie się to ogląda???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 W taki sposób można w 15 minut zajechać Stelle 20000 SW.???? A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To nieprawda, że wszystkie daiwy ząbkują, crossfire z crash testu przeszła od razu w tryb ślizgawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Typowy baran, te testy niczego nie wnoszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi