gruby17 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Witam wszstkichNa forum jestem od dłuższego czasu choć nie udzielam się zbyt często. Wędkarstwo spinningowe wciągnęło mnie już 20 lat temu. Od samego początku zacząłem próby z wykonywaniem własnych przynęt choć z ich łownością bywało różnie. Pierwsze własnoręcznie wykonane przynęty to wahadłowki z łyżek następnie były obrotówki i woblery. Mając skuteczne przynety czas przyszedł na Rodbuilding i swoje wędeczki:http://jerkbait.pl/topic/20205-galeria-gruby17/page-4W 2015 r. zacząłem pracę z odlewaniem przynęt gumowych, zachęciły mnie zdjęcia forumowych prekursorów. To były ciężkie czasy, spędziłem wiele dni na wykonaniu pierwszych form silikonowych i nawąchałem się sporo przypalonego plastizolu... ale było warto.Opłacało się, niektóre przynęty okazały się bardzo skuteczne w moich jak i znajomych rękach. Pozostałe formy przechodziły wielokrotne zmiany. W odlewaniu przynęt miałem małą przerwę którą obecnie staram się nadrobić.Poniżej przedstawiam moje gumy z 2015 r.: A tu kilka obecnych: Edytowane 5 Września 2018 przez ŁukaszK 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Brawo jak widać w KrK też " leją " na wysokim poziomie. Łukasz chwal się chłopie chwal swoimi odlewami (bo jest czym) i skrobnij kilka słów na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Bardzo ładne gumy, widać dużo pracy w nich, i kolory starannie dobrane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Masz już swój, całkiem poważny wątek autorski, do którego link podawałeś. Ale tradycja lurebuilding'u zobowiązuje, więc... Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Od pewnego czasu jestem w posiadaniu gum od Łukasza jak dla mnie super produkt ☺. Bardzo lubię takie naturalne kolory i moje ryby też je lubią. Praca gum bardzo dobra i co najważniejsze łowne gumiaki ☺. Łukasz dobra robota ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Widziałem te gumki w wątku chwalimy się wytopami,wreszcie jest wątek.Wyglądają świetnie,mam nadzieję niebawem sprawdzić je w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Bardzo dziękuję za miłe słowa i w miarę możliwości będę starał się wrzucać coś nowego.Mały pakiet: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Bardzo dziękuję za miłe słowa i w miarę możliwości będę starał się wrzucać coś nowego.Mały pakiet: 20180826_003852-2937x3916.jpg Mocne wejście masz rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 wyglądają bosko! będą może do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Fajne gumy a odlewa kolega coś w. Mniejszych rozmiarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Najmniejsze jakie odlewam mają 6,5cm a następnie 8,5cm oraz 9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Łukasz masz gdzieś swoją stronkę z gumami? Jestem ciekaw tej gumy 6,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Niestety nie mam stronki z gumami. Jak tylko czas pozwoli to wstawię wieczorem zdjęcie gumki 6,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Klenik 6,5cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Miazga???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ciekawe przynęty, pewnikiem w niedalekiej przyszłości wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Tak się składa że miałem możliwość przetestowania tej gumki 6,5cm, tak mi ją okonie zmasakrowały że szok:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Wersja karaś 6,5cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Wersja 6,5cm z czerwonym ogonkiem: Wzdręga 6,5cm Gumki 6,5cm razem: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Te gumeczki 6,5 cm eleganckie, przytulił bym kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Widać duże umiejętności, nie jest łatwo uzyskać tak naturalny efekt, Tobie wychodzi to perfekcyjnie P.s. czekamy na okonia .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Te gumeczki 6,5 cm eleganckie, przytulił bym kilka W pełni rekomenduję, dostałem jako gratis przy zamówieniu uklejek, huhu działo się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Klenik 8,5cm w nowej szacie: Edytowane 13 Września 2018 przez ŁukaszK 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wspomniales,ze odlewasz gumy,ale nie spodziewalem sie takiej jakosci i odwzorowania natury-szacun.Czekam z niecierpliwoscia na obiecana przesylke.Cholera troche wstyd wysylac Tobie moje koguty,przy tych arcydzielach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Klenik fajniutki, lecz dodał bym mu jakiegos lekko czerwonego akcentu przy płetwach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi