Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zima zagosciła chyba na dobre. Choc moze sa ku temu inne powody.Przykuła moja uwage mała cyferka na glownej stronie forum, na dole.Most ever users online was 100...niedziela 29.1.2012 - godz 20:07 Remek odkorkuj szampana Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zima zagosciła chyba na dobre. Choc moze sa ku temu inne powody.Przykuła moja uwage mała cyferka na glownej stronie forum, na dole.Most ever users online was 100...niedziela 29.1.2012 - godz 20:07 Remek odkorkuj szampana Pozdrawiam serdecznie. Masz rację, nowy rekord Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 dzięki. Muszę przyznać, że nawet nie zauważyłem Cieszy bardzo!!! Miłego tygodnia życzęRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Gratulacje Remek. 100 onlinów to spory sukces, życzę kolejnej setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Łoj Remigiusz, minal miesiac a tu nowa cyfra-rekord..Pozdrawiam Stolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Niestety mam pecha - zawsze mnie ten moment jakoś omija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Niestety mam pecha - zawsze mnie ten moment jakoś omija To niedobrze bo rekord byłby większy o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kolejny rekord Most users ever online was 114 on nie, 11 marzec 2012 20:06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 tym razem chyba załapałem się na udział w tej statystyce, poprzednio jakoś nie miałem szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Cholera a ja ponownie niet. Skrzyknijmy się o jakiejś godzinie i ... pobijmy rekord z moim również udziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Cholera a ja ponownie niet. Skrzyknijmy się o jakiejś godzinie i ... pobijmy rekord z moim również udziałem Mówisz i masz proponuję 18-03-2012 o 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Nie oszukujemy , pobijamy rekord spontanicznie heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nowy rekord dzis. 115. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nowy rekord dzis. 115. Tyś jest czujny Panie kolego, ciekawe gdzie to wyczaiłeś, przed kompem czy w swoim Rangu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No jest. Szybko.Tylko J.pl zdaje sie przechodzi kryzys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi