welpa1809 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A mi się mimo wszystko wydaje, że nawet jak popełnię jakiś "błąd" przy "naprawie" czegoś w domu, to koniec końców i tak tata jest ze mnie dumny. Dlatego kupił mi właśnie taki https://diolut.pl/ fajny zestaw śrubokrętów, kluczy i nie tylko. To nie tylko uczy poznawać, cierpliwości i rodzice mają święty spokój. Myślę, że ma to znacznie więcej zalet Proponuję jeszcze fleksa i migomat i rozbierz ojcu samochód ,oczywiście w celach poznawczych. Ile składania potem ,a radość i mina rodzicieli bezcenna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Tyle zachodu dla reklamy...szacun za poświecenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi