Esox1999 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Cześć, Jako, że stary wątek został "okradziony" ze zdjęć powstała inicjatywa otworzenia nowego. Dostałem sporo wiadomości z prośbami ruszenia dupska w temacie wstawiania zdjęć moich poczynań w sprawie przynęt. Oto i jestem z nową dawką pierzastych przynęt. Wiele z nich pewnie już znacie i będziecie kojarzyć jednak mam jeszcze ogrom wzorów tzw. asów w rękawie Mam nadzieję, że przekonam Was, iż kogut nie jest nudną przynętą, a do tego bardzo łowną W tym roku u mnie z sandaczem jak i z czasem na wędkowanie dość słabo, ale trzeba ukręcić i sobie jakieś przynęty. Więc do rzeczy... Zestaw Fluo z zastosowaniem główek UV wraz z fleszem, chenillem oraz kryzą, która wraz z piórami pracuję tak, aby maksymalnie sprowokować rybę do brania. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Piękna robota,zedom ciężko będzie się oprzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Kogut Fishing - jak gramatura tych pierzastych potworów.?I czy są dostępne w sprzedaży oczywiście.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Filipie, skoro założyłeś nowy wątek, stary usunąłem. Mam nadzieję, że tym razem mocniej zatroszczysz się, by zdjęcia nie znikały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Piękne pióra [emoji4] PS. Najlepiej zdjęcia wrzucać z poziomu forum, wszyscy będą je widzieć i nigdy nie znikną, a z Tapatalk to już w ogóle bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Dzięki Panowie za miłe słowa. @Werem koguty 10-40 gram. Jeżeli coś potrzebujesz daj znać na priv. Tomek dostał secik w piątek, a już w sobotę zaczął łowić na koguty KF. Dzieje się Tym razem żółty na 30 gramowej główce UV. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Filip ten sandacz to nie zasługa Twoich kogutów a tego płynu co jest w butelce po prawej stronie na fotce ????Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Piwo to nasze paliwo A Ty się niczym w tym sezonie nie chwalisz... Nie mów, że na budowie siedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Już kończę przygode z budową i troszkę pomoczę pióra ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Mocz, mocz bo sezon ucieka A teraz coś z propozycji MIX na każde warunki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Teraz na lekko.10 gram w fluo mieszankach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Przepiękna część zestawu dla wyjątkowego wędkarza. Oj coś czuję, że te kury będą miały prze***ane Edytowane 12 Września 2018 przez Kogut Fishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Musiałem uzupełnić braki w pudełkach [emoji4] Praca na świeżym powietrzu idzie kilka razy lepiej, a sandacze czekają na nowe kąski. Testujemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Koguty doleciały,wykonanie pierwsza klasa, dzięki za gratisa pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Ile dajesz piórek na koguta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Ile dajesz piórek na koguta ?Od 3/4 do 8. Zależy jakie piórka wiążę w danym kogucie. Generalnie nie schodzę poniżej 4 piórek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Takiego koguta sobie sprawiłem Jak Wam się podoba takie logo?? Na weekend ukręciłem kilka kurek Sandacze zaczynaja kąsać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 ...wszystkie kury drżyjcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Groźny kogut ... I ostry jak scyzoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Podrzucę kilka fotek kuraków [emoji215] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Oczojebne kolorki, nie do przeoczenia dla mentnookich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Kuraki łowią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Pogoda nie sprzyja, czas siąść przed imadłem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ale ładne te brązowe. W ostatni weekend miałem 2 sandacze na podobne kolory, tylko z pomarańczową główką. Oba wzięły na przynętę leżącą na dnie. Przy kolejnym podbiciu już były na haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ale ładne te brązowe. W ostatni weekend miałem 2 sandacze na podobne kolory, tylko z pomarańczową główką. Oba wzięły na przynętę leżącą na dnie. Przy kolejnym podbiciu już były na haku.90% brań u mnie na kuraki jest w pierwszym opadzie jak przynęta dotknie dna i dosłownie dwie sekundy odczekania i mam pstryk Generalnie mnie to cieszy bo kopnięcia w łokieć są przecudne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi