Skocz do zawartości

Kogut Fishing Lures - przynęty z piór

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ładne te brązowe. W ostatni weekend miałem 2 sandacze na podobne kolory, tylko z pomarańczową główką. Oba wzięły na przynętę leżącą na dnie. Przy kolejnym podbiciu już były na haku.

Bardzo często tak mam szczególnie z blatów

Zasysały, często też daję się oszukać bo chwilami jest wrażenie że ma się zaczep, no cóż nie zawsze walą aż w łokciu boli..ps. zawsze mnie to zastanawia jak one to robią że nawet Plećka nie drgnie

• Like 2

Bardzo często tak mam szczególnie z blatów

Zasysały, często też daję się oszukać bo chwilami jest wrażenie że ma się zaczep, no cóż nie zawsze walą aż w łokciu boli..ps. zawsze mnie to zastanawia jak one to robią że nawet Plećka nie drgnie

Mam dokładnie tak samo. Zero ruchu na plecionce, nie mówiāc już o czuciu na kiju. Po prostu przy poderwaniu czuć opór. Wiem, że ryba bo znam miejscówkę i nie ma tam żadnych zaczepów poza kamieniami. Szkoda, że tego walnięcia nie czuć ;-) Edytowane przez Bobby0404

Może lakiery dojdą za jakiś czas

Niestety w Pl jest kompletny brak dobrych lakierów. Tylko USA zostaje i ceny są bardzo wysokie, a i lakier musi być odpowiedni, aby pod temperaturą nie spalił się w piecu. Także jest to ciężka sprawa.

Jestem pewien, że jest to najlepsze lakierowanie w Pl. Pod względem wytrzymałości i jakości użytych lakierów UV. Testowałem masę główek malowanych jako hand made.

6ce2e137929e84cfc3853f05c3e2a25c.jpg

Kto myśli, że zrobienie koguta to taka prawda jest w błędzie. Można owszem zrobić go z gotowych materiałów lecz w moich stosuje produkty hand made jakimi są powyższe główki oraz wszelkiego rodzaj kryzy, które nadają niepowtarzalną pracę.8d42ac331b673d04b22ee7c0f882e360.jpg

• Like 4

• 4 miesiące temu...

:huh:

Jak wróciły, to nie są nowe, a jak są nowe, to nie wróciły. Chyba...

;) :)

Hehe [emoji16] Wzory stare lecz w kompletnie nowym wykonaniu dlatego klasyfikuję je jako nowe [emoji16]

A z materiałów zostały tylko te same piórka. Także jest to nowa odsłona starego wzoru. Z tym kolorem jest zresztą długa historia [emoji4]

• Like 1

Hmmm.... Pomarańcz, żółty i obowiązkowo róż.

Róż z seledynem „arbuz” i róż z żółtym na początek sezonu obowiązkowy [emoji41]

Piękny zestawik już wyhodowałeś [emoji4][emoji4]

Propozycja na początek sezonu zapakowana w pięknym etui.

7eeeba56adfbb6484308e6c302616024.jpg

d4e7aee336b843a7c41091038537fcd0.jpg

• Like 3

• 1 miesiąc temu...