Esox1999 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Oczojebne kolorki, nie do przeoczenia dla mentnookich Oj, ale oko też cieszą Bo ładna przynęta i skuteczna to klucz do sukcesu. Cieszy nasze oko i ryby W tym sezonie bez dwóch zdań królują "oczojeby". Tamten zaś brązy i czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ale ładne te brązowe. W ostatni weekend miałem 2 sandacze na podobne kolory, tylko z pomarańczową główką. Oba wzięły na przynętę leżącą na dnie. Przy kolejnym podbiciu już były na haku.Bardzo często tak mam szczególnie z blatów Zasysały, często też daję się oszukać bo chwilami jest wrażenie że ma się zaczep, no cóż nie zawsze walą aż w łokciu boli..ps. zawsze mnie to zastanawia jak one to robią że nawet Plećka nie drgnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Bardzo często tak mam szczególnie z blatów Zasysały, często też daję się oszukać bo chwilami jest wrażenie że ma się zaczep, no cóż nie zawsze walą aż w łokciu boli..ps. zawsze mnie to zastanawia jak one to robią że nawet Plećka nie drgnieMam dokładnie tak samo. Zero ruchu na plecionce, nie mówiāc już o czuciu na kiju. Po prostu przy poderwaniu czuć opór. Wiem, że ryba bo znam miejscówkę i nie ma tam żadnych zaczepów poza kamieniami. Szkoda, że tego walnięcia nie czuć ;-) Edytowane 24 Października 2018 przez Bobby0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Może takie kolory w ponurą niedzielę rozweselą kolegów wędkarzy jak i kapryśne smoki. Kilka limitowanych główek 10 gram na lekko. Robił robotę lecz brak lakierów wstrzymał ich produkcje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Może lakiery dojdą za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Może lakiery dojdą za jakiś czasNiestety w Pl jest kompletny brak dobrych lakierów. Tylko USA zostaje i ceny są bardzo wysokie, a i lakier musi być odpowiedni, aby pod temperaturą nie spalił się w piecu. Także jest to ciężka sprawa. Jestem pewien, że jest to najlepsze lakierowanie w Pl. Pod względem wytrzymałości i jakości użytych lakierów UV. Testowałem masę główek malowanych jako hand made. Kto myśli, że zrobienie koguta to taka prawda jest w błędzie. Można owszem zrobić go z gotowych materiałów lecz w moich stosuje produkty hand made jakimi są powyższe główki oraz wszelkiego rodzaj kryzy, które nadają niepowtarzalną pracę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Przepiękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Fluo zawsze na TOPie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dawno mnie tu nie było... Na nowy sezon będzie kilka nowości. Wprowadziłem do kogutów nowe kryzy, które pracują jeszcze lepiej w wodzie. Wróciło kilka nowych wzorów do kurnika. Kultowy kolor „okoń” znowu będzie dostępny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (...) Wróciło kilka nowych wzorów do kurnika.(...) Jak wróciły, to nie są nowe, a jak są nowe, to nie wróciły. Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jak wróciły, to nie są nowe, a jak są nowe, to nie wróciły. Chyba... Hehe [emoji16] Wzory stare lecz w kompletnie nowym wykonaniu dlatego klasyfikuję je jako nowe [emoji16]A z materiałów zostały tylko te same piórka. Także jest to nowa odsłona starego wzoru. Z tym kolorem jest zresztą długa historia [emoji4] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Co by nie pisać koguty bajka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klasa S jak Mercedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 42 cm złowionego na białego koguta Filipa.Nie widać go bo dziabnął głęboko a nie chciałem męczyć kropka żeby szybko trafił do wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Porządki w kurniku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 porządki c.d. Jakiegoś koloru brakuje? ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Hmmm.... Pomarańcz, żółty i obowiązkowo róż. Róż z seledynem „arbuz” i róż z żółtym na początek sezonu obowiązkowy [emoji41] Piękny zestawik już wyhodowałeś [emoji4][emoji4] Propozycja na początek sezonu zapakowana w pięknym etui. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 42 cm złowionego na białego koguta Filipa.Nie widać go bo dziabnął głęboko a nie chciałem męczyć kropka żeby szybko trafił do wody Gratulacje! Białas na zonkerze ma coś w sobie Okonie też chętnie do niego wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zestaw MIX - praktycznie na każde warunki. Gramatury od 15 do 35 gram. Kolory sandaczowo/szczupakowe. Zapakowane w małe, ale pojemne etui [emoji41]. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Przygotowania trwają... Dużo fajnych wzorów spadło z imadła. Nowe kotwice zagościły w kogutach KF. Baaardzo ostre i genialnie wcinają ryby [emoji48] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Połączenie dwóch łownych kolorów w jednym kogucie zapoczątkowało powstanie wzoru tzw. "Arbuz/guma balonowa". Rybki z chęcią atakują tą kolorystkę i udowadniają, że jest to jeden z najbardziej łownych wzorów ubiegłych lat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Sandaczyki gryzą [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apper Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jakich kotwic używasz w swoich kogutach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Jakich kotwic używasz w swoich kogutach?Japońskich BLN, coś na wzór Ownera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi