Esox1999 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Smakowite będą... Chociaż tyle szczęścia w tych dziwnych czasach [emoji16] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Szanowni Koguciarze, łowcy sandaczy. Będę przedstawiał Wam trochę nowości, które zagościły w kurniku KF. Kolor Paradise - czyli fantazyjne połączenie piór żółtych fluo UV oraz jasnoniebieskich piór i kryzy. W przypadku gum sandaczowych robił mega robotę, a teraz dostał ubarwienie w kogutach Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Kogut Fishing 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Na pstrągi headfly 10-15cm byłby idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Na pstrągi headfly 10-15cm byłby idealny Dokładnie, ale ekonomicznie jest to nie do przeskoczenia Może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Aaa i zapomniałem Wam napisać, że HeadFly dostał nową osłonę. Niebawem będzie już dostępny do kupienia. Dołożyłem więcej Flasha oraz zmieniłem trochę materiałów. Materiał nie chłonie wody. Przynęta po łowieniu bardzo szybko się suszy. Dodatkowo dorzuciliśmy nowe zbrojenie w ogonie. Bez obaw, nie plącze się ten system z materiałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Następny nowy kolorek. Trójkolorowa główeczka - jamajka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Filip wygląd super ...wykonanie pierwsza liga ... reszta może się uczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Kolorystyka i wykonanie pióra, śliczne.Jednak w takim ułożeniu pióra pracują inaczej. Skleją się w nitki lub w jedną całość.Będą falować bo są siodłowe i dobrej jakości, ale co się nam podoba , nie zawsze podoba się rybą. Ja od 10 lat testowałem układanie piór , a od 6 lat już nie kombinuje [emoji3][emoji3]. Wszystkie koguty łowią jak sandacze są w natarciu. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 uwierz mi , te też łowią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Oj też kombinowałem z układaniem i szczerze mówiąc szyjne układam tylko inaczej [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 No dobra. Technologia UV w nitkach, główce, piórach, chenillach, flashu i kryzie Sorry za ból oczu. Sandacze Wam to wynagrodzą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Ostatni moment na uzupełnienie braków w kurniku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Uzupełniłem trochę braków w Waszych piórnikach [emoji215] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 KF1 czyli sandaczowe petarda UV 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ale ogień piękne kurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Tak jak myślałem KF1 pozamiatał [emoji215]Sezon uważam za otwarty [emoji226]2,5h łowienia i kilka rybek udało się przechytrzyć [emoji3059] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Ruszyła strona https://www.kogutfishing.com/ na której znajdziecie największy wybór wzorów kogutów. Zapraszam Panowie do uzupełniania braków [emoji215][emoji226] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Sezon w pełni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Sandaczowy raj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Wzór KF1 znowu potwierdził skuteczność. Tym razem na byczych okoniach. Mówiłem Artura do tego wzoru i teraz wie czemu [emoji41] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Artur nie zwalnia tempa i tym razem przesyła zdjęcie ze szczupakiem 106 cm na koguta w kolorze „arbuz”. Teraz czas dobrać się do sandaczy [emoji41] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 KF5 w popularnej, sandaczowej kolorystyce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 19 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Wrześniowa promka nadeszła. Myślę, że warto zerknąć https://www.kogutfishing.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi