Żbiku Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) W jednym z odcinków „Wspaniały Świat Wędkarskich Przygód” (odc 42 „Zimowy Spining”) Paweł Mirecki i Garbus łowią w zimie trocie na jednej z pomorskich rzek. Czy ktoś rozpoznaje co to za rzeka i w jakich okolicach łowią? Piękna dzika woda i tak mnie zaciekawiło co to za za odcinek i jakiej rzeki To trailer tego odcinka https://m.youtube.com/watch?v=k0Z5khrTLkI Edytowane 8 Września 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W mojej ocenie na filmie jest kilka rzek. Jest Ina, Reda i rozpoznaję górną Słupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Raczej nie chodziło mi o Redę, a o Łebę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi