tomaszpachalski Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Może w przyszłym roku Odra Opole ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Byłem w tym roku w Opolu, oglądałem. Jest szansa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszpachalski Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 250 osób spokojnie może łowić: Odra + 2 pobliskie kanały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jeszcze rybki pokażcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Co tu pokazywać.Rybki są wszystkie, ważny jest termin zawodów, czyli koniec lata początek jesieni. Teraz właśnie zaczęły brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszpachalski Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Następny update będzie z zaznaczonymi miejscami gdzie jaka ryba „stoi” ???? dajcie mi tylko chwilkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 georgerx Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomaszpachalski
Może w przyszłym roku Odra Opole ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi