PePe. Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Od jakiegoś czasu przyglądam się różnym producentom wędek spinningowych i nie mogę natrafić na odpowiedni model a może nie ma takiej wędki spełniającej moje oczekiwania ??Moje pytanie: czy jest wędka/blank który jest cienki jak w UL powiedzmy do 10g przy długości około 2m, ale żeby miała długość w przedziale 2.5 do 2.7m i mocy minimum 25g a najlepiej 30g i oczywiście najlżejszy jak to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Blass Slim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Blass Slim. sprawdzę, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Miałem taki blank w ręku. Co prawda chyba 2,3m, ale może są i dłuższe. NFC, tylko nie pamiętam konkretnego oznaczenia, ale jeśli masz możliwość, to sprawdź kilka modeli. Ten blank to na pewno nie wyjątek w ich asortymencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Akurat tak się składa że te blanki mam do pomacania w Krakowie ale Blaas Slim Nano to ciekawa opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 NFC ST 905-2 HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) NFC ST 905-2 HMST 905-2(HM) 2,75 2 10-28 8-17 2,0/12,57 62,16 Fast Med/H 12,57mm średnicy na dole to za cienki nie jest.. Blass Slim SLS9015-2N 9'0” 8-15lb 5-25g 1,5 9,0 9 mm to już cienko moim zdaniem.. cbdu Edytowane 11 Września 2018 przez homax 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Talon Trout... Kolega, który łowi ze mną pstrągi (łowi avidem 2,6 m 12 lb) w tym roku połowił tym kijem ode mnie i zapowiedział, że chce go ode mnie kupić... nie sprzedam ze względów sentymentalnych. Deklaruje, że zamówi w pracowni. Inny kolega (jest tu na forum ) łowił nim w Odrze pod kątem jazia, klenia... też chce kupić, a łowił wcześniej wieloma... Dwie kompletne różne osoby, dwa kompletnie różne łowiska... jeden kij... Polecam. Edytowane 12 Września 2018 przez AdasCzeski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) ... Edytowane 12 Września 2018 przez pmiszk1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 CTSy są mocne i wyjątkowo cienkie, polecam poszukać starszych Elit LR, a jak jesteś z Krakowa to Fishingart, p. Zieliński stworzy blank jaki będzie potrzebny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi