datoos Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam serdecznie czy ktoś orientuje się czy w Cabelasie przesyłkę o wadze 32 lbs. da się wysłać drogą lotniczą. A jeśli tak to jak szybko będzie u mnie na miejscu??? I jak bardzo podro?źy to koszt??? Z g?łry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wycenę przesyłki powinieneś uzyskać przechodząc przez kolejne etapy weryfikacji przed dokonaniem płatności. Przesyłki typu 'International surface' to zwykle przesyłki lotnicze (dostawa 5-7 dni), jednak nigdy nie sprawdzałem tego z takim cię?źarem... Najlepiej będzie chyba zapytać obsługę klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Przesylka international surface, czyli ta ktora zawsze wybieram kosztuje 25 % wartosci zamowienia. Ograniczenia dotycza dlugosci (przy wedkach w 1 czesci). Wagowo nie slyszalem by byly ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zastanawiam się ile to ma po zlo?źeniu i czy będą jakieś ograniczenia dodatkowe??? http://www.cabelas.com/product/Fishing/Ice-Fishing/Shelters- Sleds%7C/pc/104793480/c/104735880/sc/104561280/Eskimo174-Fat -Fish-Ice-Shelters/1239977.uts?destination=%2Fcatalog%2Fbrow se%2Ffishing-ice-fishing-shelters-sleds%2F_%2FN-1100505%2FNs -CATEGORY_SEQ_104561280%3FWTz_l%3DSBC%253BMMcat104793480%253 Bcat104735880&WTz_l=SBC%3BMMcat104793480%3Bcat104735880% 3Bcat104561280 Guzu 240$ + 25% o kt?łrych piszesz daje r?łwne 300 co jeszcze do tego trzeba dodać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No to pozamiatane ................ nie wyślą z uwagi na gabaryty. To ci fiutki. Trezeba będzie zrobić to na okrętkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=304 83895 a moze taki? Co nieco tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 te?ź ciekawy, dostępny jest w Europie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 NorwegiaCena jakies 430 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=304 83895 a moze taki? Co nieco tanszy hehe mieszkam i pracuje w tej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Mo?źe dało by radę załatwić to jakoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kurde to 9kg będzie na pewno drogoPod koniec kwietnia lub na początku maja będe wracał do kraju mo?źe m?łgłbym Ci przywieść chyba ?źe potrzebujesz wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kurcze właściwie to chciałbym skorzystać z tego lodu kt?łry się właśnie pokazał na moim ulubionym zbiorniku, jednak przy tym wietrze to cały m?łj sprzęt wraz ze mną przesuwany jest na lodzie jak pi?łrko. A ciągnie mnie na l?łd jak szlak. Takie płoteczki i nie tylko się na nim łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Mo?źe m?łgł bym pom?łc. Dość często ludzie odemnie latają do Pl i mo?źe by ktoś zabra. z tym ze musiał byś załatwić odbi?łr na lotnisku. Niestety na chwilę obecną nie wiem na jakim. Jutro popytam kto gdzie leci. Ale wchodzą w rachubę trzy lotniska: Wawa, Krak?łw i Gdańsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wybieram Krak?łw, byłbym zobowiązany, Czy w Skandynawii są dostępne marki tj. ESKIMO czy FRABILL??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ...Takie płoteczki i nie tylko się na nim łowi. datoos co to za zbiornik, jeśli oczywiście to nie tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wybieram Krak?łw, byłbym zobowiązany, Czy w Skandynawii są dostępne marki tj. ESKIMO czy FRABILL??? Jutro się dowiem co i jak z transportem. Przypuszczalny termin lotu to 17 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Według mnie najtrudniejszy zbiornik na Śląsku. Ale ja go uwielbiam. Uwielbiam patrzeć jak profesorowie dostają po dupce na zawodach i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Achhh, to ten co masz do niego 2 min ślimaczej jazdy samochodem - no ja zajumał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 hehe, tak to ten. L?łd dzisiaj ju?ź ma ok 15 cm, i usilnie potrzebuję taki namiot jak w wątku sprowadzić bo wiatr robi ze mną i moim ekwipunkiem co chce. , a śniegu nie ma i jest wyjątkowo ślisko. Dzisiaj całowałem się z lodem tylko raz ale w niedzielę kilkukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zwierzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie wiem jak ty, ale ja pokombinowałbym z namiotami 2seconds z Decathlonu (i tak będziesz w nim siedział), mo?źna je kupić w dobrej cenie, za about 120-200zł, są szybko rozstawialne, wycinasz odpowiedniej wielkości dziurę w podłodze i masz schronienie.Oczywiście co tam ciocia woli to kupi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 datoos Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ju?ź byłem w Decathlonie bo po tym jak głowę chciało mi urwać, ale problem z tymi namiotami jest taki, ?źe wysokośc w ich środku to 1,2 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
datoos
Witam serdecznie czy ktoś orientuje się czy w Cabelasie przesyłkę o wadze 32 lbs. da się wysłać drogą lotniczą.
A jeśli tak to jak szybko będzie u mnie na miejscu???
I jak bardzo podro?źy to koszt???
Z g?łry dzięki za info
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi