admin Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zapowiadają -20C macie jakieś ciepłe zdjęcia z Waszych letnich wypraw? Wątek by powspominać i trochę wirtualnie się ogrzać. Zapraszam do publikacji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Oj dobre Piwko.Siedzac na działce na pograniczu Mazowieckiego i Podlaskiego, zawsze zakupywałem w pobliskim GieeSie. Bardzo mnie smakowalo - w but chyba 0,33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tzw. długie no?źe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 No ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wspomnień dalszy ciąg...ach ja chce lataaa <_< foto Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 łoj...Wisla sie przechylila...a bolki wskakiwały na pokład niczym Tolpygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niezly sztucer z warkocza Patryku. Mozemy juz wziac sie za planowanie powtorki z tamtego super weekendu u Was Pozdrawiam Guzu ..cieszę się - będzie śmiechowo jak ]zawsze... @tasiek ju?ź szykuje dobrą nawijkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Żeby nie było tak cukierkowo Przy takiej falce kamizelka na grzbiecie i pływanie na pamięć co by się w nic nie władować przy 30km/h. Tak wygląda Wisła jak wieje wzdłu?ź koryta.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niezly sztucer z warkocza Patryku. Mozemy juz wziac sie za planowanie powtorki z tamtego super weekendu u Was Pozdrawiam Guzu ..cieszę się - będzie śmiechowo jak ]zawsze... @tasiek ju?ź szykuje dobrą nawijkę <_< Ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niezly sztucer z warkocza Patryku. Mozemy juz wziac sie za planowanie powtorki z tamtego super weekendu u Was Pozdrawiam Guzu ..cieszę się - będzie śmiechowo jak ]zawsze... @tasiek ju?ź szykuje dobrą nawijkę <_< Nic nie musze szykować To wrodzona elokwencja <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niezly sztucer z warkocza Patryku. Mozemy juz wziac sie za planowanie powtorki z tamtego super weekendu u Was Pozdrawiam Guzu ..cieszę się - będzie śmiechowo jak ]zawsze... @tasiek ju?ź szykuje dobrą nawijkę <_< Nic nie musze szykować To wrodzona elokwencja <_< Inaczej tego nie widze Nie musimy tu publicznie przypominac wynikow z drugiego dnia lowienia zeby ustawic kazdego w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jeszcze z Patu mamy rumieniec wstydu na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jeszcze z Patu mamy rumieniec wstydu na twarzy Jassssne Prowadziliscie mnie za raczke jak dzieciaka we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jeszcze z Patu mamy rumieniec wstydu na twarzy Jassssne Prowadziliscie mnie za raczke jak dzieciaka we mgle Trzeba będzie powt?łrzyc te letnie, odrzańskie łowy połączone z nocnymi Polak?łw rozmowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ty lepiej Remku wygrzeb gdzies więcej foto ze zlotu w ie, opublikowałeś zdjeć 5, a pstryk aparatu budził nas rano i koił do snu wieczorem Muszę?odkopać te zdjęcia PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siwypike Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Przy takich temperaturach i ja pozwolę sobie wr?łcić wspomnieniami do letnich połow?łw . Modliłem się tego dnia o chocia?ź jedną chmurkę na niebie , troszkę cienia, powiew wiatru ... za podjętą walkę nagrodą była rapka i niezła opalenizna Oby do lata Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pursuit Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 trochę lata 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcysTorun Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Przez oglądanie takich zdjęć jeszcze bardziej nie mogę doczekać się łowienia w ciepłe słoneczne dni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 specjalnie wątek stworzony by tęsknotę wzbudzić Pięknie się rozwija i miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Oj Panowie ja po obejrzeniu tych fotek r?łwnie?ź odczuwam coraz to większą potrzebę pomachania nad moją letnią brudną Wisełką,tylko te komary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 @pursuit myślałem zawsze , ?źe Ty z Płocka a nie z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pursuit Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 czy w łodzi czy w płocku zawszw to jako miejscowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 czy w łodzi czy w płocku zawszw to jako miejscowy Szykujesz się ju?ź na wąsate 2012? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pursuit Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Byle do maja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luksaj Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Powspominam razem zwami chwile do kt?łrych jest mi tęskno a to moj pierwszy w ?źyciu Boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Zapowiadają -20C macie jakieś ciepłe zdjęcia z Waszych letnich wypraw? Wątek by powspominać i trochę wirtualnie się ogrzać. Zapraszam do publikacji.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
16
8
6
6
Popularne dni
31 Sty
47
8 Lut
20