admin Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zapowiadają -20C macie jakieś ciepłe zdjęcia z Waszych letnich wypraw? Wątek by powspominać i trochę wirtualnie się ogrzać. Zapraszam do publikacji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ...w lato czasami trzeba było potaplać się w błotku ... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Plaskogebny wasacz rzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniak Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 No no ładny ten wąsik Fotka robiona jakoś tak przed 21 w lipcu Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Fajowy przelew... Zabierzesz mnie tam jak Cię odwiedzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniak Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Fajowy przelew... Zabierzesz mnie tam jak Cię odwiedzę? Pewnie tylko podkarmię dzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Haha,dobre Poka?źesz mi gdzie rzucać ?źebym nie pourywał wszystkiego Mam nadzieję ?źe to Wisła nr.6 poni?źej mostu,bo powy?źej niestety nie mogę się zapuszczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniak Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Haha,dobre Poka?źesz mi gdzie rzucać ?źebym nie pourywał wszystkiego Mam nadzieję ?źe to Wisła nr.6 poni?źej mostu,bo powy?źej niestety nie mogę się zapuszczać... Tak poni?źej, bli?źej Twoich okolic ni?ź moich, damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To skoro sie zielone podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luksaj Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 MI się bardzo podoba ,no ale co zima dalej daje popalić a ja oglądając fotki ju?ź się wije po podłodze ze taki odwyk muszę znosić a?ź do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 MI się bardzo podoba ,no ale co zima dalej daje popalić a ja oglądając fotki ju?ź się wije po podłodze ze taki odwyk muszę znosić a?ź do wiosny Zbieraj sily na intensywny sezon! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Guzu znam ta WODE !!!Tak Mi sie wydaje !czy to u Mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Guzu znam ta WODE !!!Tak Mi sie wydaje !czy to u Mnie??? TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Swieta TROJCA Stare ale JARE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Stara, ale jara !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Stara, ale jara !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Zapowiadają -20C macie jakieś ciepłe zdjęcia z Waszych letnich wypraw? Wątek by powspominać i trochę wirtualnie się ogrzać. Zapraszam do publikacji.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
16
8
6
6
Popularne dni
31 Sty
47
8 Lut
20