Witam, robię sobie przyczepę podłodziową i poszukuję sprawdzonego rozwiązania oświetlenia, tak żeby wyeliminować wysuwaną belkę. Widziałem rozwiązanie z uchylnymi światłami, pewnie są również inne ciekawe rozwiązania. Dlatego też prosiłbym Kolegów, którzy posiadają takie przyczepki o ewentualne przesłanie zdjęć tak aby w miarę dokładnie było widać system mocowania i blokowania, lub też o wskazówki w jakich firmowych przyczepkach są takie ciekawe rozwiązania.
Pytanie
niko333
Witam, robię sobie przyczepę podłodziową i poszukuję sprawdzonego rozwiązania oświetlenia, tak żeby wyeliminować wysuwaną belkę. Widziałem rozwiązanie z uchylnymi światłami, pewnie są również inne ciekawe rozwiązania. Dlatego też prosiłbym Kolegów, którzy posiadają takie przyczepki o ewentualne przesłanie zdjęć tak aby w miarę dokładnie było widać system mocowania i blokowania, lub też o wskazówki w jakich firmowych przyczepkach są takie ciekawe rozwiązania.
Top użytkownicy dla tego pytania
11
11
9
7
Popularne dni
9 Kwi
17
8 Kwi
12
24 Mar
11
15 Mar
10
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 11 odpowiedzi
IntruZ9 11 odpowiedzi
thug 9 odpowiedzi
karkoszek 7 odpowiedzi
Popularne dni
9 Kwi 2021
17 odpowiedzi
8 Kwi 2021
12 odpowiedzi
24 Mar 2023
11 odpowiedzi
15 Mar 2022
10 odpowiedzi
Popularne posty
huligan77
Poniżej fota.Ledy na stałe i można śmiało do wody...
Łukasz.t
Kiedyś coś takiego sobie zmajstrowałem Docelowo miało być na siłownikach aby nie opadało przy wodowaniu na zdjęciu rozwiązanie tymczasowe(na stałe) czyli najprostsze na gumkach
thug
Dołożyłem obrysówki, w planie jeszcze zmiana lamp na hermetyczne led, ale to bez pośpiechu. Ten sezon pewnie pojeżdżę na tych które widać. Przed: Po:
Opublikowane grafiki
111 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi