milupa Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tak mi się nudziło w trakcie urlopu więc kombinowałem , na pierwszy ogień poszła Daiwa Regal którą troszkę odświeżyłem. Później wpadł mi do głowy pomysł zrobienia tzw. ciepłego uchwytu korbki z korka , podjechałem więc do FC i nabyłem 4 plasterki korka i przystąpiłem do dzieła. Najpierw klejenie i oczekiwanie na wyschnięcie , potem tylko 2 godzinki z papierem ściernym i wyszło mi takie coś jak na zdjęciu.Jeszcze tylko pozostanie drobny szlif , zabezpieczenie cork sealem i będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 na czym to sie trzyma ? lozyska przelozyles do tego uchwytu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podparte jest jak najbardziej na łożyskach przełożonych z oryginału, środek jest usztywniony żywicą, w miejscu łączenia burlcorka z korkiem jest zwężenie żeby wkręcić śrubkę. Rozwiązanie jest prowizorką , jak pisałem nudziło mi się a koszt zabawy niewielki.Zamówiłem u kolegi cienką tulejkę żeby wsadzić do środka i zrobić to konkretniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podparte jest jak najbardziej na łożyskach przełożonych z oryginału, środek jest usztywniony żywicą, w miejscu łączenia burlcorka z korkiem jest zwężenie żeby wkręcić śrubkę. Rozwiązanie jest prowizorką , jak pisałem nudziło mi się a koszt zabawy niewielki.Zamówiłem u kolegi cienką tulejkę żeby wsadzić do środka i zrobić to konkretniej. Kolego @milupa ja tu widze duzy potencjal Szczere slowa uznania Bedzie tuning kolowrotkow w Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Już jestem po urlopie właśnie zaraz gonie do biura i nie będzie czasu na dłubanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 .o w morde.dla mnie rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 @Matusiak ma konkurenta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Toc to plagiat I sie zaczęło,nici z interesu ,bardzo fajny pomysł ja robię z samej korkogumy ale w środku czpien z tekanatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi