Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam Prosze o opinię znawców tematu. Ostatnio wpadł mi w ręce fajny okragły multik Daiwy Bayard na wyprzedaży w FP za 80 euro poleciałem dziś ponownie do sklepu zeby sie mu przyjżeć bo żadnych opini nie znalazłem na jego temat, a tu masz... Wystawili go na sprzedaż równiez z jednoczęściowym kijem Fenwicka o symbolu HMXT53M 5'3 1/4-5/8oz 10-17lb komplet 110Euro. Cena wydaje mi sie atrakcyjna tylko nie wiem co to jest warte w praktyce, a za 100 można też fajnie z kolegami piwa sie napić Prosze napiszcie parę slów o tym bo takich zestawow jest tylko 4.Nie chciał bym przegapić okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 cena zestawu taka calkiem calkiem... tylko zestawienie takie troch edziwne... kijek do 18g z multikiem ktory bardziej by pasowal do kija 10-30 lub wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 no tego własnie sie obawiam, i mam swiadomość że sklep ma resztkę towaru i chce sie jej pozbyć nie koniecznie budując optymalny zestaw,-a z drugiej miałem w ręce fajnie leży i kusi.Ale ja laik jestem jak chodzi o lekkiego casta! I troche tak jak sroka na to patrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 przy kiju 17 lb nie ma mowy o lekkim tylko raczej o srednio-ciezkim castingu, a ten kolowrotek to pasuje bardziej do kija H niz MH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ok dzieki ostudziliście moj zapał i to też jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ze spina na casta chcesz przejść .A fee jakieś takie małe korbki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ze spina na casta chcesz przejść .A fee jakieś takie małe korbki . jozi ty juz stary jestes i nie wiesz co mowisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jozi luz tylko ludzie pozbawieni inteligencji nie maja w sobie jadu a tak naprawdę nie jestem spinningowym ortodoxem,choć to 60% mojego wedkarstwa, jak wiesz łowie także na muchę i rzadko, ale jednak sięgam po zestaw z multikiem, po prostu są przynety, które lubią ryby a dla których szkoda mi palca wskazującego Ze względu na wiek śmieszą mnie wojny buldogów pod dywanem, których powodem jest wyższości jednej metody nad inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Mifek ja jeszcze Cię dopadnę gdzieś na jakimś zlocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Mifek ja jeszcze Cię dopadnę gdzieś na jakimś zlocie .mifka bardzo latwo dopasc ze wzgledu na ilosc sprzetu, ktory przy sobie nosi ... nie ma szans, nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Pitt ale za to ma się czym bronić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi