Rybieusz_H Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Jakieś opinie o tym kijku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dobra, stara szkoła Shimano. W internecie są dostępne opisy i recenzje tej wędki. Gdybym miał okazję to pewnie bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 tu masz kilka słów: http://jerkbait.pl/topic/8516-kle%C5%84/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Mam ten kij przezbrojony w Hardloye. Używam oczywiście do kleniowania. Był czas, że już poszedł w odstawkę i odstał z rok w kącie, ale parę miesięcy temu znowu zacząłem go zabierać na ryby po tym, jak na szybszym kiju miałem problem z zacięciem kleni na smużaki. W moim odczuciu jest teraz dużo lepiej. Z ciekawostek, to wyjąłem na niego brzanę 76 cm i kilka moich poprzednich życiówek w kleniu. I jak go nie lubić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Parabolik do łowienia sandacza na małego trupka, żywca. Do spina na klenie bardzo fajny. Do sandacza na spin była seria Zander Special. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybieusz_H Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dzięki panowie za informacje.Jak myślicie taki kijek w bardzo dobrym stanie z pokrowcem, ile może być wart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Miałem i używałem do kleni i pstrągów aż pewnego pięknego dnia zostawiłem górny element nad rzeką... Bardzo ciepła akcja, jeśli do sandaczy to na wleczonego. Te 30g jakby założyć to wędka prawie w pół wygięta by była, ale lekkimi wobkami rzucał świetnie, miałem też wersję 240 i ta miała ten sam charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi