chlodnica Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Witam,właśnie z końcem września kończy mi się umowa na net (Netia) oraz TV (NC+)...Na chwilę obecną wybór jest ogromny...Jednak po lekturze na razie wybór pada na Polsat Cyfrowy z netem (Smartdom) lub Orange Swiatłowód plus TV...Może jednak coś przeoczyłem?Prosiłbym o wyrażanie opinii,zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych...Z góry dziękuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Jeżeli potrzebujesz cos wiecej z oferty Orange to zapraszam na priv moge pomóc z oferta pakietami i moze jakimiś bonusami ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dzięki Krzysztof.Możliwe że skorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ja od daaawna mam upc.Internet i tv z nagrywarką.Jestem bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Wiem że od bodajże 7-miu lat mam nc+, ale czy jestem zadowolony to nie wiem [emoji848][emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Witam,właśnie z końcem września kończy mi się umowa na net (Netia) oraz TV (NC+)...Na chwilę obecną wybór jest ogromny...Jednak po lekturze na razie wybór pada na Polsat Cyfrowy z netem (Smartdom) lub Orange Swiatłowód plus TV...Może jednak coś przeoczyłem?Prosiłbym o wyrażanie opinii,zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych...Z góry dziękuję... Oferta Polsatu jest z internetem Netii (smartDOM), tam gdzie jest dostępna ta oferta do dobra opcja. Jednak zawsze warto rozważyć innych dostawców https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/oferta-netii-w-sieci-sprzedazy-cyfrowego-polsatu-i-plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ja mam neta z Play a wcześniej przerobiłem już wszystkich. Niecałe 50 zł za prawdziwy "bez limit" i gwarancję prędkości. Nie gubi zasięgu a routery mają spoko. W Cyfrowym Polsacie dali badziewny router, w Plusie słaba oferta a T-mobile gubił zasięg i słaby serwis urządzeń. Światłowodu nie mam jeszcze w okolicy. Co do TV to mam też Cyfrowy Polsat w Smart Dom plus dwa telefony. Też nie całe 50 zł za pełny pakiet. Ojciec ma NC+ i tam jest lepszy wybór kanałów. Ale filmowo lepiej Polsat wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Wiem że od bodajże 7-miu lat mam nc+, ale czy jestem zadowolony to nie wiem [emoji848][emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTomku,Cyfra-Canal+-NC+ posiadam od zarania dziejów... Zadowolony jestem (nie łączyłem oferty z netem).Dlatego nie wiem... Ja mam neta z Play a wcześniej przerobiłem już wszystkich. Niecałe 50 zł za prawdziwy "bez limit" i gwarancję prędkości. Nie gubi zasięgu a routery mają spoko. W Cyfrowym Polsacie dali badziewny router, w Plusie słaba oferta a T-mobile gubił zasięg i słaby serwis urządzeń. Światłowodu nie mam jeszcze w okolicy. Co do TV to mam też Cyfrowy Polsat w Smart Dom plus dwa telefony. Też nie całe 50 zł za pełny pakiet. Ojciec ma NC+ i tam jest lepszy wybór kanałów. Ale filmowo lepiej Polsat wypadaKamil,rozważam również opcję netu z Orange (światłowód) i pozostanie w NC+... Ja od daaawna mam upc.Internet i tv z nagrywarką.Jestem bardzo zadowolony.Bardzo poważny kandydat... Jeżeli potrzebujesz cos wiecej z oferty Orange to zapraszam na priv moge pomóc z oferta pakietami i moze jakimiś bonusami Swiatłowód mam za drzwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ja od daaawna mam upc.Internet i tv z nagrywarką.Jestem bardzo zadowolony.U mnie tak samo i też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Bardzo polecam : https://telewizjaswiatlowodowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Witam,właśnie z końcem września kończy mi się umowa na net (Netia) oraz TV (NC+)...Na chwilę obecną wybór jest ogromny...Jednak po lekturze na razie wybór pada na Polsat Cyfrowy z netem (Smartdom) lub Orange Swiatłowód plus TV...Może jednak coś przeoczyłem?Prosiłbym o wyrażanie opinii,zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych...Z góry dziękuję...Daj cynk jak coś znajdziesz. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Witam!Nie chcę tworzyć nowego wątku- ten wydaje mi się odpowiedni.Panie i Panowie- proszę o opinie.Od tego roku chcę założyć w domku letniskowym na wsi telewizję satelitarną. Kablówka nie wchodzi w grę, nie mam tam też internetu (tyle ile z abonamentu komórkowego). Zależy mi głównie na TVN 24 + jakiś podstawowy sport, przyroda... Dotychczas korzystałem ze zwykłej anteny.Niestety, jestem laikiem w tym temacie, w domu w mieście od zawsze mam kablówkę.Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z telewizją "na zadupiu"?I pytanie może banalne- czy kupując antenę, abonament i dekoder będę "z tego" mógł słuchać radia ?Z góry dzięki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Tom_s, aby mieć tvn24 wystarczy najniższy abonament w canal+ lub polsat. Pod inne porogramy musisz dobrać odpowiedni abonament. Radia satelitarne spokojnie będą działać tak jak telewizja tylko bez obrazu. Na zadupiu satelita działa z reguły lepiej niż w mieście, bo nie ma zasłon i zakłóceń. Dodatkowo z poradnikiem z netu ustawisz antenę w odpowiednim kierunku. Nie żałuj pieniędzy na konwerter i powieś jak największą antenę, w kiepską pogodę da Ci stabilny obraz. Edytowane 29 Marca 2022 przez Matteoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danusia Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Tom_s według mnie (sprawdzone na sobie) zda się dekoder ten dvbt (sprawdź ten nowy standard, żebyś nie kupował podwójnie). Jeśli masz wbudowaną antenę w TV to super, jeśli nie, możesz użyć metalowego wieszaka na ubrania, albo jakąś zewnętrzną antenę Nieznany numer? Sprawdź go na https://czy-odebrac.pl/ Edytowane 29 Marca 2022 przez Danusia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) A w ktorej to części kraju Danusiu, odbiera na dvbt TVN24? Był przez moment testowy sygnał, ale ten kanał jest komercyjny i takim niestety zostanie. Swoją drogą ciekawie musi to wygladać, tv za kilka tysi a za nim na ścianie lub zasłonach póżny PRL, czyli antena z metalowego wieszaka do obrań.???? Dodatkowo Danusiu, czytaj ze zrozumieniem post kolegi, pisał, że korzysta ze zwykłej anteny, czyli obecnego dvbt. Lepiej czasem się nie odzywać. Edytowane 30 Marca 2022 przez Matteoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Temat odkopany to i ja zapytam- światłowód z POPC, którego dostawcę polecacie? Jest inea, UPC, vectra, play, T-Mobile, Orange. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 W domu mam Vectrę, w biurze Orange i na żadnego nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Vectra ma bardzo źle opinie w necie. Robiłeś jakiś testy szybkości? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie, po prostu korzystam. Najbardziej wymagające działanie to oglądanie filmów w serwisach i na YT. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby cięło, czy zmniejszało prędkość, czasem potrzebuje chwilę na zassanie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Ja mam pakiet Orange w domu i w pracy i naprawdę nie narzekam .Internet po światłowodzie 1GB/s ,komórki,tv sporo kanałów ,Netflix i jeszcze jakieś bajery z których nie korzystam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Co do "mojego" tematu: podpytałem w w kilku sklepach i niezależnie polecono mi firmę X z mojego miasta zajmującego się montażem tego typu ustrojstwa. Koszt dla mnie nie jest duży- ale za to gość podjedzie, przywiezie klamoty, zamontuje, okabluje, da gwarancję itp. Moją rolą dobranie tylko abonamentu, ale tu raczej zdecyduję się na kartę, by nie płacić abonamentu przez cały rok (z domku na wsi korzystam nie przez cały rok, głównie wiosna- jesień)a taką ofertę ma chyba tylko canal +.No niestety, tvn 24 nie ma w ofercie naziemnej a i ze sportem słabiutko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi