_ronin Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Czy ktoś robił u nich wędki? Jeśli tak, to jak z jakością wykonania i czy jest zadowolony z ich pracy?Pozdrawiam,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ciężko to nazwać pracownią.Salar jest to tzw. serwis od wszystkiego od kołowrotka do wymiany przelotki, a przy okazji Pan robi jakieś wędki. Sam u niego nic nie zamawiałem, ale @bolenjanusz oddawał 2 kije do przeróbki.Moja subiektywna ocena tych przeróbek:Jakość wykonania powiedziałbym średnia, wizualnie nasi początkujący Rodbuilderzy z forum robią o niebo ładniejsze kije. Ceny: pytałem tam kiedyś o wykonanie CD XLS wyszło o 100zł więcej niż w FC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Też tak kiedyś oddawałem wklejkę do naprawy i było ok.Co do cen to masz rację podobne do tych w FC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Cześć, Poszukuje aktualnego kontaktu do p. Sławka. Serwis zamknięty, telefon wyłączony a ukochany Batson nie odebrany... Dzięki Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Cześć, udało Ci się coś ustalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 rozmawiałem ze Sławkiem. podaję telefon (za jego zgodą) 694 162 971. ja się na ten tel. dodzwoniłem bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajes Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Informacyjnie. Serwisu na Waliców już nie ma. Właściciel funkcjonuje obecnie w domu na ul.Przasnyskiej 14. Telefon 694 162 971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Moi Drodzy, pewnie dubluję temat, ale jakoś nie mogę nic znaleźć. Gdzie w W-wie wymienię przelotki w spinningu (pacjent: stary BeastMaster) i skrócę dolnik w innym (pacjent: jeszcze starsze Zebco Hypercast). BeastMaster był kiedyś pięknie przerabiany w serwisie Salar na Waliców - on się gdzieś przeniósł czy już nie istnieje? Pozdrawiam,Wojtek połączone z wątkiem istniejącym Edytowane 22 Września 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jeśli chodzi o pana Sławka to ja go unikam ze względu na słabe doświadczenia a do tego nie znam nikogo, kto byłby zadowolony z jego usług, za to cenowo to extra liga Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jeśli chodzi o pana Sławka to ja go unikam ze względu na słabe doświadczenia a do tego nie znam nikogo, kto byłby zadowolony z jego usług, za to cenowo to extra ligaKiedyś to był jedyny znany mi serwis sprzętu w W-wie, z mokotowskich sklepów wędkarskich odsyłali zawsze do niego. Jeździło się tam dorabiać padające sprężyny do kabłąków,szybko przymierzał i myk myk, robił nową sprężynkę na imadle Wymieniał mi w BeastMasterze 6 czy 7 przelotek i omotki wyglądają jak fabryczne. Do tej roboty nie mam prawa się przyczepić, jedynie kij śmierdział fajkami tak okrutnie, że aż ryby uciekały A ktoś inny polecany od kijów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi