Skocz do zawartości

SALAR pracownia - Warszawa ul. Waliców 12 - opinie

_ronin

Rekomendowane odpowiedzi

Ciężko to nazwać pracownią.

Salar jest to tzw. serwis od wszystkiego od kołowrotka do wymiany przelotki, a przy okazji Pan robi jakieś wędki.

Sam u niego nic nie zamawiałem, ale @bolenjanusz oddawał 2 kije do przeróbki.

Moja subiektywna ocena tych przeróbek:

Jakość wykonania powiedziałbym średnia, wizualnie nasi początkujący Rodbuilderzy z forum robią o niebo ładniejsze kije.

Ceny: pytałem tam kiedyś o wykonanie CD XLS wyszło o 100zł więcej niż w FC.

• 5 lat później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 lata później...

Moi Drodzy, pewnie dubluję temat, ale jakoś nie mogę nic znaleźć. Gdzie w W-wie wymienię przelotki w spinningu (pacjent: stary BeastMaster) i skrócę dolnik w innym (pacjent: jeszcze starsze Zebco Hypercast). BeastMaster był kiedyś pięknie przerabiany w serwisie Salar na Waliców - on się gdzieś przeniósł czy już nie istnieje?

Pozdrawiam,

Wojtek

połączone z wątkiem istniejącym

Edytowane przez Jano

Jeśli chodzi o pana Sławka to ja go unikam ze względu na słabe doświadczenia a do tego nie znam nikogo, kto byłby zadowolony z jego usług, za to cenowo to extra liga

Kiedyś to był jedyny znany mi serwis sprzętu w W-wie, z mokotowskich sklepów wędkarskich odsyłali zawsze do niego. Jeździło się tam dorabiać padające sprężyny do kabłąków,

szybko przymierzał i myk myk, robił nową sprężynkę na imadle :) Wymieniał mi w BeastMasterze 6 czy 7 przelotek i omotki wyglądają jak fabryczne. Do tej roboty nie mam prawa się przyczepić, jedynie kij śmierdział fajkami tak okrutnie, że aż ryby uciekały ;)

A ktoś inny polecany od kijów?