godski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Stelioza i mnie dopadła, Właśnie kupiłem coś takiego: http://www.ebay.pl/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=26 0945008963&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:PL:1123 Co to za model? Stella 4000 i co dalej ? I kt?łry to mo?źe być rok produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 obstawiam na 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Stella 4000 DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jakie DH? Po prostu Stella 4000 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Model Super Ship z 98 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ...model 98 JDM, odpowiednik europejskiej F-ki. Mocna maszyna, od mocnego handlarza Stellami <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jakie DH? Po prostu Stella 4000 98 http://www.ebay.com.au/itm/Shimano-STELLA-4000-DH-Spinning-R eel-/300551493325 http://www.google.pl/search?q=stella+4000+dh&hl=pl&p rmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=HS4oT-WwLsSeOq aGiakC&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ve d=0CA8Q_AUoAQ&biw=1024&bih=499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jak w dobrym stanie to serwis mu i maszyna na lata .Mam takiego twinka 2500 z 3 szpulami, pięknie kręci nie gorzej jak stelki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 DH- Double Handle, czyt podw?łjna rączka...Ta podlinkowana nie jest DH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 @makamba wersja DH ma podw?łjną korbę dlatego nazywa się D od Double a H od Handle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dwie śrubeczki i będzie SH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ..raczej kawałek brzeszczota <_<... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bardzo ładna btw,jak na 14 lat ?źycia rewelacyjnie wygląda. Chciałbym ?źeby moja do?źyła takiego wieku wyglądając tak dobrze. Do koszt?łw kupna i wysyłki z JP dochodzi jeszcze cło prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Swoją drogą dobry motyw - kupiłem coś ale co to? Bez urazy ofcoz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 W obydwu modelach jest podane ,?źe korbkę mo?źna przeło?źyć z lewej na prawą stronę.Mo?źna więc zało?źyć,?źe producent doło?źył te?ź opcję wyboru korbki podw?łjnej lub pojedynczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Andrzej vel godski - widze ze zaaplikowałes sobie lekarstwo na chorobe To moze za pare złociszy <_< ,, oddasz ,, mnie to o czyms kiedys dyskutowalismy Caly czas jestem zainteresowany !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 U Mefisto była jeszcze niedawno taka sama (chyba) i oznaczył ją jako 4000H http://allegro.pl/shimano-stella-4000h-absolutny-rarytas-jap an-i2010513044.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 U Mefisto była jeszcze niedawno taka sama (chyba) i oznaczył ją jako 4000H http://allegro.pl/shimano-stella-4000h-absolutny-rarytas-jap an-i2010513044.html H to inna wersja, zwr?łć uwagę na przeło?źęnie. H high gear, super speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 W obydwu modelach jest podane ,?źe korbkę mo?źna przeło?źyć z lewej na prawą stronę.Mo?źna więc zało?źyć,?źe producent doło?źył te?ź opcję wyboru korbki podw?łjnej lub pojedynczej. Mo?źna by było nawet i potr?łjną zało?źyć jeśli by takowe produkowali A z tymi stronami to tylko kwesta zmiany gwintu w korbie kt?łry producent dorzuca do kołowrotka. Wyboru korby nie było i nie ma jeśli chodzi o Shimano,kupujesz albo wersję 4000 98 z jedną korbką albo wersję 4000DH 98 z dwiema Sory,źle napisałem. Albo wersją z pojedynczą korbką,albo z podw?łjną - to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 H ma korbe wkręcana w przekładnię, zwykłe 4000 składaną. Z tego co się orientuję, korbki ( pojedyncza i DH) są kompatybilne( przerabiałem 2 takie Stellinki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 H ma korbe wkręcana w przekładnię, zwykłe 4000 składaną. Z tego co się orientuję, korbki ( pojedyncza i DH) są kompatybilne( przerabiałem 2 takie Stellinki) A te 98 zwykła i DH nie mają korby wkręcanej w przekładnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 U Mefisto była jeszcze niedawno taka sama (chyba) i oznaczył ją jako 4000H http://allegro.pl/shimano-stella-4000h-absolutny-rarytas-jap an-i2010513044.html Ta twoja ma wkręcaną korbę w przekładnie , bo ta Stella H z linku ma, no i przeło?źenie 6.1. To bardziej odpowiednik Stella F, tyle,?źe Stalla F ma wkręcaną korbę w przekładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Na tej u Mefista z link Allegro te?ź nie ma oznaczenia H i wygląda 100% identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi